31 augusti

ikväll blev det middag på subway med jenny och johanna! efter vi hade ätit följde jag med johanna till carlshem och hängde med henne där ett tag.

helt bäcksvart

ikväll så har jag varit med sanna och fanny, vi hängde hemma hos sanna och jag kan ju säga att det spårade totalt, vi började med att smika oss och så började vi att klä ut oss..... tillslut så lugnade vi ner oss och tog cyklarna ut på byn, träffade lite skönt folk och såg på film.
nu ska jag se på how i met your mother tills jag somnar! godnatt♥

30 augusti

är hemma från skolan idag, mådde inte så bra inatt. så det blev att vara hemma. ändå ganska skönt måste jag säga, för att idag hade vi en rätt så jobbig dag, bland annat för att vi börjar tidigt och slutar sent men dessutom så skulle vi hämta ut våra böcker idag. eftersom vi inte har fått några skåp än så måste vi bära runt på alla böcker en dag för att sedan ta hem dom, för att sedan ta tillbaka dom till skolan igen när vi har fått våra skåp.
just nu mår jag iallafall lite bättre och jag städar mitt rum. medan jag städar går jag omkring i mina nya reetone. går med dom lite inne först för att känna på dom lite. dom är iallafall galet sköna!!

30 augusti

igårkväll efter att jag hade tagit min powernap gick jag över till sanna då jag skulle hjälpa till att färga håret på emil. resulatet blev mörkt och bra!

fattar ingenting alls



jag saknar dig jag hatar dig

jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket till en film som jag gjorde till jag saknar dig, tårarna bara rann! men den var bra, den är värd att se.
haha, sanna tog med sig dipp in på bion, hon är ju för rolig!
imorgon är det måndag och skola, har ganska lång dag faktiskt. får se om jag kan sova, annars blir det jobbigt imorgon..

28 augusti

ligger i sängen och läser veckorevyn, kan ju säga att jag har mått bättre..
ikväll blir det iallafall bio med sanna. vi ska se den svenska filmen jag saknar dig!

sanna ♥ justin bieber

nöjd tjej!

27 augusti

jag är hemma hos fanny med fanny, sanna och lisa. vi har just ätit tacos.
vet inte vad som händer ikväll men det blir nog att ta det lugnt!



27 augusti

jag följde med mamma och handlade idag. vi åkte bland annat till sporthuset, där var det rea på reebok easytone så jag köpte mig ett par, så nu kommer jag få riktigt snygga ben och snygg rumpa!

två tröjor, två byxor

mina fynd idag!
stickad tröja - ginatricot
t-shirt - rut mfl
träningstights - stadium
jeans - hm

26 augusti

vi hade bara en lektion idag, samhällkunskap. vi planerade mest om vad vi ska arbeta med under kursen sen fick vi sluta klockan halv 12! jag och jenny drog till stan och gick runt och fyndade lite, sen tog vi en fika på waynes.
vi delade på en belgisk våffla!♥

godmorgon

börjar 10 idag också så jag sov hos marcus inatt. ska snart ta moppen till skolan. har bara två lektioner idag, ganska skönt ja!

25 augusti

idag var det första riktiga skoldagen, men den va inte alls så jobbig.
tog iallafall mina nya boots idag, men det skulle jag inte ha gjort för nu har jag skavsår på båda fötterna..
var på nya hm idag, det ligger ju lite längre bort nu men jag tycker att det är mycket snyggare och bättre där det är nu. jag köpte örhängen som kan vara bra att ha.

godmorgon!

har sovmorgon till tio idag, dock så slutar vi sent men jag är glad ändå för jag har fått min lön, tummen upp!!!

24 augusti

idag slutade vi vid halv tolv så då drog jag och tjejerna i klassen till stan, vi gick runt där i några timmar. tyvärr så hittade jag ingenting. men nästan alla andra fyndade, tillexempel på hm dom ska ju flytta så det var galen utförsäljning idag. allt kostade typ 10, 20 eller 30 kronor!
nu ska jag klä på mig lite varmare kläder och ta moppen till marcus♥
kan någon hjälpa mig att ladda hem en bra webbcamera, emil?(a)

hahaha

Blind slog döv

En berusad blind man och en döv man råkade i slagsmål efter en enkel fråga om vad klockan var.

Det var under tisdagskvällen i Burlöv som den berusade blinde mannen ringde på dörren hos den döve för att fråga vad klockan var. Mannen kunde på grund av sitt funktionshinder inte svara, men förstod av kroppspråket att det var en fråga om att ange tid. Den döve räckte fram en klocka som den blinde inte såg vilket ledde till att den blinde blev uppretad.
- Den blinde slog till den döve. Han tog ett tag om nacke och drog ner honom på golvet. Båda föll till marken, säger kommissarie Mikael Holmström till sydsvenskan.se


24 augusti

första skoladagen idag, fick åka epa med jesper där vid tjugo i åtta, mycket skönare än att ta bussen klockan sju.
sitter på skolan nu, vi har inga vanliga lektioner idag vi har mest pratat och fått scheman osv. just nu försöker vi planera vådan klassresa till stockholm efter jul. vi ska bestämma hur vi ska tjäna pengar om vi ska sälja saker eller jobba. slutar iallafall efter lunch, hur skönt som helst!

godnatt

nu ska jag se på how i met your mother tills jag somnar, godnatt♥

23 augusti

mitt sommarlov 2011 har varit riktigt bra!
jag har:
jobbat sju veckor
klivit upp tidigt
varit i stockholm
varit i göteborg
varit på where the action is
solat och badat
shoppat
umgåtts med underbara människor
åkt och kört vattenskoter
åkt vattenskidor
fiskat och fått fisk
kört moppe och kraschat med moppen
grillat
blivit blond

23 augusti

ikväll har jag varit med hanna♥ vi såg lite på film och åt godis, sen drog vi till skolan och hängde där i flera timmar med emil och niklas. kom hem för ungefär en halvtimme sen och ska försöka sova snart för jag är faktiskt trött! och dessutom är det ju bäst att man vänder på dygnet innan skolan börjar!
ett minus just nu: det gör ont i min handled eftersom jag blev stucken av en geting
ett plus just nu: jag taggar sönder torsag för då får jag lön!!

22 augsuti

läser på bloglovin och på facebook att de flesta har haft sin första skoldag idag, men inte jag! känns riktigt skönt att börja på onsdag. jag tar det bara lugnt dom här sista dagarna. känns lite jobbigt att börja skolan eftersom det kommer att bli ett drygt år, inget att se fram emot. jag menar i ettan är alltig nytt och spännande och i trean så ser man fram emot att entligen gå ut skolan men i tvåan är allt som vanligt. har såklart kollat in mitt nya schema och det är väl ändå helt ok.



aj

har fått två getingstick på två dagar, riktigt skönt.. ett på halsen då en geting bara flög in i mig och stack mig. det andra på handleden det fick jag efter jag hade kört moppe och kände att det gjorde ont på hadleden och självklart så var det en geting där som stack mig.

21 augusti

kom hem från marcus stuga för ungefär en timme sedan. vi var ju på surströmmingsfest igårkväll på norrbyskär. det var trevligt och ganska gott. jag åt ungfär två stycken medan marcus åt minst tio, pojken är inte lugn på att äta surstömming! 22.15 tog vi färgan tillbaka till norrbyn och jag och marcus grillade lite och sen gick vi och la oss. både jag och marcus är sjuka så vi har legat och hostat hela natten, riktigt mysigt!  ikväll vet jag inte vad som händer, får se helt enkelt.

bilder från i fredags

i fredags var det tjejmiddag hemma hos jenny, trevligt trevligt!

19 augusti

var på stan idag igen och fick med mig en byxdress, en tshirt och en väska.

hej allihopa

hei

18 augusti

träffade ju som sagt johanna på stan idag. vi gick runt och kollade lite och träffade elin och cissi. efter ett tag kom också sanna och vi gick och köpte skor på skopunkten. jag köpte två och hon ett par så det blev ta 3 betala för 2. vi åt middag på mcdonalds sen körde vi hem. direkt när jag kom hem så ville min lillebror att jag skulle klippa honom. det gick ganska bra, jag har aldrigt klippt någon med sax förut. jag har bara klippt med rakapparat och det är ju inte svårt alls. men vi båda blev nöjda med resultatet. efter att jag klippt färdigt herman kom nadja hit, vi pratade för det mesta och gick upp till skolan och hängde där ett tag.
imorgon är det ju middag hemma hos jenny med massa brudar!
här är iallafall skorna som jag köpte idag, ett par boots och ett par tygkängor.

18 augusti

sitter hemma hos marcus, ska snart fara in till stan och träffa johanna


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


fotvård

nu har jag mjuka babyfötter!♥


17 augusti

idag är det exakt en vecka kvar tills skolan börjar, det känns väl ändå helt ok.
igår åkte jag till marcus, vi pratade lite och tog det mest lugnt.
när jag skulle fara hem så startade inte min moppe. jag har inte vetat vad det har varit för fel men igår såg jag och marcus att mitt bromsljus lyser hela tiden, så fort jag bara slår på tänningen så börjar det att lysa. så det är troligen det som drar ström och gör så att det knappt går att starta moppen. men jag fick låna marcus moppe.
idag har vi fotvård här hemma. mammas kompis har öppnat en egen fotvård och har kommit hit idag och fixar med våra fötter. det var riktigt skönt! kan lägga upp bild senare.

16 augusti

ikväll efter maten så följde jag med mamma och handlade på strömpilen, jag övningskörde dit såklart.
sen när jag kom hem så kom sanna över och vi började se en film. men efter typ halva filmen bestämmde vi oss för att gå ut och hänga med några kompisar.
efter någon/några timmar så började det att regna så vi gick tillbaka hem till mig och såg klart på filmen.

filmen som vi såg var bridesmades. den är hyfsat ny och går fortfarande på bio.
men jag kan ju säga att jag har sett roligare och bättre filmer. trodde faktiskt att den skulle vara bättre än vad den var.

that just the way it is

Tumblr_lglw9tuae61qelq1qo1_400_large

hannas stuga

vi var ju som sagt i hannas stuga igår. direkt när vi kom dit så vart de flesta taggade på att åka vattenskoter och dra vattenskidor bakom den. jag vet inte hur det gick till men jag blev först ut att prova. det gick väl hyfsat bra, jag hade aldrig åkt vattenskidor förut men jag kom upp på andra försöket och höll mig kvar ett bra tag tills det kom vågor mot mig, det fick mig att tappa balansen och falla i vattnet. när jag tappade taget så satte jag mig ner på det hårda vattnet bakom vattenskotern. jag fick galet ont i rumpan... men efter att hanna räddat mig upp ur vattnet och jag gråtit färdigt så gick det över. vi kom på i sen att jag skulle ha haft hela våtdräkten på mig, för jag hade bara tröjan på mig. för om jag hade haft byxorna också hade det inte gjort lika ont, men det är ju lätt att glömma att tänka efter före.
resten av kvällen så satt vi i stort sätt i badtunnan och chillade och åt massa gott tills vi gick in i stugan och spelade alias, jag har aldrig spelat det förut men det var kul, typ ungefär som med andra ord. senare vid ett började vi rulla hemmåt.
det var verkligen en rolig kväll som jag gärna skulle göra om någon gång!

15 augusti

kom hem från hannas stuga för ett tag sen, där vi var massa brudar som badade badtunna och åt massa gott!
kanske lägger upp bilder imorn, nu ska jag se på how i met your mother tills jag somnar.
saknar min marcus!♥

13 augusti

vaknade ganska tidigt idag. jag kan typ inte sova länge längre, jag tror hela tiden att jag ska upp att jobba.
jag och mamma övningskörde till boom på mariehem och köpte tre krukor till mig. vi kollade också på lite skor men jag köpte inga.
nu jag är ensam hemme då resten av min familj har åkt iväg på surstömmingsmiddag.
planerna för kvällen är vara med marcus, jag ska ringa honom snart.

nelly.com

beställde hem ett par byxor från nelly, dom passade bra och var riktigt sköna!
fickorna där fram går inte att använda då det bara är dekorationsfickor.
men jag är iallafall nöjd med dom!

KLARA

GLÖMDE JU ATT DET ÄR MIN NAMSDAG IDAG!!

12 augusti

idag fylller sanna år! GRATTIS♥
jag,linnea och fanny är hemma hos sanna nu och väntar på att hennes pappa ska fara.
senare kommer det lite mer folk hit.
jag jobbade sista dagen på jobbet idag. hur skönt som helst! dock så vill dom att jag ska jobba nästa vecka också men jag får se hur det blir med det.
är iallafall fett taggad på ikv!

en gammal bild, satan så blond jag har blivit!

11 augusti

jobbat och stått i idag hela dagen men som tur så är det sista dagen imorgon.
sanna kom precis men jag ska snart fara till marcus och sova här.
imorgon har jag namnsdag och sanna fyller år, WIHO tagga!

9 augusti

har jobbat idag som vanligt, börjar bli lite less nu.
är galet taggad på att vara ledig dock bara en vecka men..

ikväll gick jag till hem till sanna, vi snackade lite och såg på how i met your mother sen gick vi upp till skolan.
nu ska jag duscha och sen ska jag typ sovaa♥



8 augusti

idag var det första dagen på sista veckan. den här sommaren har jag alltså jobbat sju veckor, snart iallafall. jag är ändå ganska stolt över mig själv som har stigit upp varje morgon. jobbigast har varit när jag har sovit hemma hos marcus och han har legat kvar i sängen när jag ska fara. typ alla gånger när jag har varit påväg att fara har jag fått lust att krypa ner i sängen bredvid honom och mysa istället.
men nu får jag stå ut den sista veckan. den här veckan ska jag slipa en kontainer, som sen ska rostlagas och målas om.
sen är jag ledig en vecka och sen börjar skolan igen men den veckan ska jag njuta varje dag! jag ska bara ha massa kul den sista veckan!


bilder från i helgen

vi  var ju som sagt i våran stuga i helgen. det regnade ganska mycket men vi spelade spel och bakade pizza, så vi hade det trevligt ändå trots vädret.

en bild från igår på mig och sanna


6 augusti

marcus sov här inatt men han åkte för ungefär en timme sedan  till bussjö för att vara flaggvakt på en tävling. jag tycker verkligen synd om honom för att det ösregnar.

idag ska jag åka till våran stuga med sannas familj, min familj är redan där. men jag ville hellre åka med dom idag än ett åka igår. för då kunde jag chilla hemma lite, det kom lite folk hit igår. jenny bland annat! det var länge sedan jag träffade henne så det var kul!
försökte beställa lite kläder från nelly.com nyss men det gick inte alls! jag har tydligen redan registrerat mig där men jag kommer ju inte ihåg lösonord osv. åh, blir fett less!

4 augusti

galet skönt med fredag imorgon!!

2 augusti

efter middagen for jag och sanna ner till fjärn och kollade hur det gick för killarna, dom har byggt på en flotte i några dagar nu och ikväll blev den färdig så dom testade den och den flöt som tur var.

nu ska jag se på how i met your mother och sedan sova, ska jobba imorgon så det blir att stiga upp tidigt imorgon!


2 augusti

följde med sanna och hennes familj till klösand idag. där träffade vi fanny och hennes familj.
det var varmt och skönt men det blåste lite

1 augusti

drar in till stan nu med sanna för att gymma lite!

1 augusti

ligger och ser på how i met your mother medan marcus sover. men jag att jag klev upp tidigt i morse för att fara till vårdcentralen för att jag har fått utslag, precis samma som jag fick förra året. så jag är hemma från jobbet från jobbet tills vidare.
Tumblr_lp5v4etxyh1qeluoeo1_500_large

RSS 2.0