30 mars

har tyska, finner det totalt meningslöst, hatar det mest av allt just nu


29 mars

har just sett på designprogrammets modeshow, det va asbra!
jenny köpte en calipposhots som vi står och mumsar på, hur gott som helst!
har en lektion kvar som är matte, sen ska jag och sanna dra och jobba.

 


Jag och holger rynkar näsan


27 mars

sitt å umgås me min granne sanna. vi gör inte så mycket, sitt framför tvn,datorn och telefon. inte så sociala kanske men det är trevligt ändå.
efter maten övningskörde jag med mamma till icamaxi, vi handlade och när jag kom hem så tog jag fram min moppe. måste ladda den ett bra tag innan det går att användas för att batteriet på den är sämst. sen hängde jag lite med stöcke ett litet tag. ja det var min meningslösa och tråkika kväll, här är lite vackra bilder på mig och sanna.

27 mars

gjorde en ny header så tryck f5 för att se den, och om ni ändå ser en ny header som är lite grå så är det inte den.
så tryck på f5 för att se den nya!

26 mars

ny vecka och nya saker som måste göras. har en inlämning som måste vara inne så snart som möjligt men jag har ingen lust alls att göra den. sen så har jag stresshanteringsprov på torsdag. det är inte så mycket egentligen men det är iallafall två stora saker som måste göras.

har just hämtat in min byrå från garaget. jag kände att jag ville ha en byrå på mitt rum så jag tog en gammal som vi hade. jag målade om den och nu hade den torkat klart, blev rätt så nöjd med den.


25 mars

idag vaknade jag och fredrik vid tio, jag fick först för mig att klockan bara var nio men det stämde ju inte, när det är sommartid så ställer man ju fram klockan en timme så klockan var ju då 11, så det var bara att skynda sig för fredrik skulle iväg och köra skoter i hissjö och jag skulle gå på stan med linnea och evelina. så det är vad jag har gjort idag, shoppat. hittade faktiskt massa fint och saker som jag behövde.


igårkväll

igår hängde vi hos fanny, vi umgicks och drack saft. elias kom förbi med långmercan så jag, herman, sanna och nirre åkte en sväng i den. emil, fredrik,henrik,evelina och andreas kom såklart förbi med emils merca också.

partyhattarna på i langen

 


24 mars

idag är det pappas födelsedag, ett stort grattis till honom! han fick en mutterdragare och två trisslotter, tyvärr så blev det ingen vinst. emil däremot han hade turen att vinna 50 kronor igår. han fyllde 18 år plus att han hade tagit körkortet så det va bara att fira honom för fullt!
just nu är jag ute och åker epa med herman, från början så var det faktiskt jag som körde, men värdelös tjej som jag är så körde jag fast med ena sommardäcket på snö och det andra i lera, så herman fick ta över.

här är föresten en bild på mina nya tygskor, blev nöjd med dom, tycker att dom är ganska söta och dom var rätt så billiga! kanske inte den bästa bilden

 

 


23 mars

fredag idag, fett med najs! har just haft lunch och som ni ser på bilden är elin en kaninjävel som bara äter morötter till lunch. vi har ingen naturkunskap idag så vi slutar klockan två istället för tjugo i fyra.
efter jag har slutat ska jag gå till fredrik, men nu ska jag ha lite engelska.härå.

 


22 mars

inte dåligt väder ute idag! hur skönt som helst, önskar att jag hade haft skinnjackan men jag sov hos fredrik så jag fick ta min vanliga varma jacka.. hade rätt så chill dag idag på skolan och nu är jag hemma hos fredrik och väntar på honom. sen när han kommer ska vi åka hem till mig, kanske åker förbi stan också för jag har tänkt köpa ett par tygskor.

20 mars

tog en liten skotertur med holger

 


19 mars

ny vecka igen och snart är det lov igen också, bara två veckor kvar! såg den här videon på skolan idag, kunde inte hålla mig för skratt. kan nästan lova att ni inte heller kommer kunna låta bli att dra på smilebanden.

18 mars

hermans födelsedag idag, så han har blivit rikare idag. fick också lite andra grejer men för det mesta bensinpengar till epan, som lär behövas! så dagen har gått åt till att äta tårta och umgås med släkten.
efter kalaset åkte jag och fredrik hem till honom och åt middag här. efter maten bestämmde vi oss för att ta en skotertur med fredriks skoter. nu är det så att fedriks skoter är en vätskekyld skoter och föret var alldeles för hårt så den fick inte nog med kylning så den blev typ för varm. så fredrik stängde av den mitt i mörka skogen för han tänkte att den skulle bli lite kall. men sen när han försökte att starta den några minuter senare så ville den inte gå, så det var bara att ringa fredriks pappa, han fick komma med sin lastbil och hämta skotern. men som jag skrev så stod vi mitt i mörka skogen så vi fick dra/putta skotern fram till e4an. det kändes som att vi drog den flera kilometer men det var nog bara några hundra meter. men jobbigt var det iallafall!
nu sitter vi i fredriks soffa och ser på tv, ska snart hoppa i duschen. 


17 mars

otroligt fint väder idag! jag, fredrik och holger tog en liten skotertur till hemberget och sen åkte jag och fredrik på en liten längre sväng själva.
discot igår vart lyckat, de flesta dansade med mig i min sean den första banan dans. jag blev också uppbjuden och fick dansa lite tryckare med en kille. efter

 


16 mars

fredag idag! fan vad skönt, har bara två dryga språklektioner kvar sen är det helg!
ikväll ska jag vara dj på ett barndisco i stöcke, ska nog bli roligt


randombild på mig och elin idag

 


14 mars

elin: visst kan man inte lägga namn på wordfeud?
jenny: jo, en gång la jag stig
jag: ......


13 mars


har tråkigt, väntar på att bli hämtad

jag tycker att dom som använder dörröppningsknappen som finns bredvid vissa dörrarär feta och lata. dessa finns på dragonskolan, och nyss, när en fet lärare skulle gå ut tryckte hon på knappen. vet inte varför jag hakade upp mig på det men hon såg bara så sjukt mycket fetare ut när hon tryckte på knappen. oj så dömande jag är, förlåt


12 mars

tillbaka på underbara dragonskolan efter sportlovet, åh vad jag älskar det!

 


10 mars

trycker götta och lyssnar på schlagerguden


 


right now med sanna holmlund, wiho!


8 mars

fjällenbilder;


2 mars

har tyska nu som är sista lektionen innan lovet. känner jag läraren rätt kommer hon dra ut och sega så mycket som möjligt bara för att vi egentligen inte har något att göra. det enda vi ska göra är att få tillbaka provet som vi gjorde i måndags, har en känsla av att det inte gick så bra.

tatuerade mig på handleden, inte för att jag vill tatuera in en svala eller något. testade bara och tycker att det vart ganska så fint.


1 mars

nu tror jag att jag har packat ner allting som ska med till fjällen, annars om jag kommer på att jag har glömt någonting går det ju alltid att packa imorgon.jajaja nu ska jag gå och göra en smothie eller något, för det är jag galet sugen på! btw, tryck f5


1 mars

efter skolan idag gick jag, elin, cissi och jenny hem till jenny och gjorde amerikanska pannkakor. det var trevligt och pannkakorna blev goda. när vi hade ätit några pannkakor gick jag och elin in till stan igen för att båda skulle klippa sig. så ja, jag har klippt mig idag. klippte page men den här gången blev det lite kortare. kanske lägger ut en bild på det senare men nu ska jag städa och packa lite inför imorgon eftersom då ska jag, fredrik och herman åka upp till tärna.


RSS 2.0