29 april - weekend

LÖRDAG ↓




igår åkte jag och fredrik ut till stöcke hyfsat tidigt. vi var hemma hos mig ett tag tills vi åkte till ström där fredrik har sin stuga. den ligger på en ö så vi körde skoter över på den tunna isen. i stugan var fredriks föräldrar och hans farmor och farfar. vi fikade och kollade runt lite på ön och sen åkte vi tillbaka över isen. när vi körde hem mot stöcke igen så såg vi att bäcken hade svämmat över. så vi parkerade bilen och gick och kollade lite närmare.


när vi kom hem till mig igen så skulle mamma och holger åka in till stan för att hanlda lite. jag och fredrik bestämmde oss för att åka med i mammas nya saab v4.


på kvällen så åkte jag, fredrik, sanna och herman in till stan. vi åkte runt i bilen och träffade lite folk. tillslut så for vi till rasmus på teg, vi var där ett tag tills dess att vi åkte hem till stöcke igen.

SÖNDAG ↓




idag har det varit udnerbart väder hela dagen! vi har varit ute hela dagen och skottat snö så den ska smälta fortare. pappa kapade också ner lite träd som vi hade för mycket av, så vi har burit ris och kvistar. vi la det på släpvagnen och så körde vi det till majbrasan i stöcke.


26 april

risifrutti, när mellanmålet är målet

 


ge mig


tryck f5

ligger ju som sagt hemma och gör ingenting.. så jag har gjort lite ändringar i designen. så gör som det står i rubriken, tryck f5 för att se dom!

25 april

ligger hemma och har tråkigt, har varit hemma hela dagen för jag känner mig sjuk. mit tidsfördriv är att kolla på vintergatan 5b.

igår fyllde ju som sagt fredrik år, han fick massa presenter, av mig fick han ett par shorts som han hade önskat sigoch utav sina komsisar fick han 58 liter cocacola. inte dåligt!

 


jag och min pojkvän

vad heter ni? klara och fredrik
hur länge har ni varit tillsammans? snart 6 månader
är ni förlovade? nej
bor ni ihop? inte det
har ni barn? nej!
har båda körkort? bara fredrik
isåfall, vem kör bäst? eftersom jag inte har körkort än så har jag inte visat mina dolda talanger
kommer du ihåg er första kyss? yes
vem sa "jag älskar dig" först? det var fredrik tror jag
vem är äldst? gamfredrik
vem fyller år först på året? fredrik den 24 april
vem är längst? fredrik
vem sjunger bäst? båda är sämst
håller ni handen på stan? ja
kände ni varandra innan ni blev tillsammans? visste lite vem han var innan bestämmde mig för att jag skulle ha honom
vad har ni gemensamt? i början när vi var tillsammans så körde vi mycket skoter men nu så har vi märkt att vi är ganska så lika när det gäller att tycka och tänka likadant.
blev du kär i första ögonkastet? kan jag väl inte säga, men jag blev kär ganska snabbt
har ni någon speciell låt? nej, inte det
har ni stora framtidsplaner? nej inte direkt
har ni gråtit i vandras armar? ja
har ni varit utomlands tillsammans? nej, inte än..
vem lagar bäst mat? jag såklart
vad gör ni en vanlig vardagskväll? typ ser på tv och äter något gott
ger ni alltid varandra en puss när ni ses? ja
bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? det är ssamma som nu, typ 1,5 mil
blir du lätt svartsjuk? nej inte så värst
brukar ni bråka? nej faktiskt inte
ringer ni eller smsar ni mest? smsar
vilken är hans finaste kroppsdel? mmmagen och hans ögon
brukar någon av er prata i sömnen? ja, båda har väl gjort det någon gång

roadtrip

påväg till icakvantum med cissi och elin!

 


24 april

idag fyller min älskling 19 år! GRATTIS!!♥

 


23 april



vill ha en color bug så att jag kan testa färga topparna på mitt hår en galen färg. finns att beställa hem så jag tror fan att jag ska göra det. color bug ska gå att tvätta bort med vatten så det blir inte en permanent färg.

vill ni veta hur det fungerar?

göteborg

sitter på cafe göteborg med cissi, johanna och jenny, vi äter och har det trevligt.
sen ska jag hem till min pojkvän fredrik och sova där.

 


19 april

testade göra någonting nytt till middagen idag, jag gräddade bananvåfflor. det var elin som visade mig receptet idag på någon träningsblogg. smeten innehåller enast banan och ägg. en banan och ett ägg om man vill ha en portion, två bananer och två ägg om man vill ha två portioner osv. jag stekte lite bacon till också, det smakade riktigt bra faktiskt. tyvärr tog jag ingen bild men dom blev ändå inte så vackra..

ikväll ska jag in till stan för att träffa några tjejer och gå och ta en fika, blir nog treevligt!

några fjällenbilder


the lucky one


18 april

två nya saker, en maskara från maxfaktor som jag köpte igår, en ny maskara (för mig) som jag har inte testat förut men tycker att den var bra. idag gick jag på stan efter skolan så jag gick in på den nya butiken SALT, tänkte bara kolla in den lite, men dom hade ju massa öppningserbjudanden så jag slog till på ett par gråa, stentvättade jeans med hög midja.

 


17 april

käkade på max idag med jenny, johanna, cissi och oliver. nu har jag en liten lektion kvar sen slutar jag, fett med najs!

 


16 april

hata hata hata hata måndag!! nu vill jag ha mat, den här veckan har vi ekologisk matsedel på draggen, hoppas att det inte smakar någon skillnad

 


14 april

igårkväll var jag med cissi och elin, hur trevligt som helst. vi tog det bara lugnt, det var ju ett tag sedan vi sågs! vi var  i elins lokal på umedalen. fredrik kom och hämtade mig senare och så for vi hem till honom och sov. nu har vi stigit upp och jag sitter och dricker en kopp te för att jag har ont i halsen, har inte riktigt blivit helt frisk ännu.


kolla in cissis nya frisyr, inte dålig!

 


11 april

har kommit hem från fjällen nu, jag och fredrik åkte hem igår. tyvärr så är båda förkylda, inte så kul! men vi har iallafall haft asbra dagar uppe i fjällen. nu är vi hemma hos han och bara tar det lugnt.
här är en bild på min galna pojkvän när han råkade hoppa över ett vattenhål.

 


8 april

hej, vi är i fjällen och kör skoter, vädret är underbart, hejdå!

 


skärtorsdag

eftersom det är sista dagen innan lovet så måste man ju lyxa till det lite med varsin cola, tyckte jag och jenny.

 


5 april

sitter på skolan, som vanligt. kommer ju hit vid halv och nu har jag hunnit smikat mig och suttit mig vid datorn. vem kommer då? jo seriösa lirarna nummer ett. tre tjejer springer in i korridoren och börjar kolla överallt runt där jag sitter. dom söker efter påskägg, för på draggen är det påskäggsjakt idag. jag kanske ska gå och leta lite ägg jag med, det skulle ju inte sitta helt fel med ett godisägg!

4 april

slutar om några minuter, har inte haft en jobbig dag direkt. började med samhällskunskap där vi skulle fundera vad vi skulle ha för fördjupnings ämne att skriva om. sedan har vi sett filmen 2012 få både geografin och matten. och nu på sista lektionen har vi för första gången idag jobbat lite. inte dålig dag och imorgon är det sista dagen innan lov och då bär det av till fjällen!

3 april

riktigt härligt vårväder idag! verkligen är det varmt och skönt. snön smälter och vi har massa istappar kring vårat hus. försökte fota några, gick inte så bra men en bra bild fick jag iallafall.

jag slutade tidigt idag, vid lunch så då hämtade pappa upp mig så gjorde vi några ärenden. nu ska jag nog skriva lite på min enelskauppgift och sen tror jag att jag beger mig mot fredrik. 


3 april

fucking 17 minusgrader imorse när jag vaknade! inte skönt att så och vänta på bussen, frös kan jag lova. börjar om cirka 15 minuter, då har jag naturkunskapsprov..............

på torsdag är det äntligen påsklov!! ska till fjällen, fredrik följer med den här gången också, kommer nog bli asbraaaa

RSS 2.0