30 november

Your image is loading...

30 november

har just kommit hem från bion med familjen, jag övningskörde såklart. vi såg iallafall tintin i 3D, den var faktiskt riktigt bra. har ju sett alla tidigare filmer och jag tyckte att den här filmen var minst lika bra om inte bättre!


30 november

Your image is loading...

29 november

godnatt!♥


28 november

har inte fått så speciellt mycket gjort ikväll, eller jo, men inte det jag tänkte att jag skulle hinna med. hjälpte först till med maten efter det klippte jag herman och nu har jag suttit i en timme och försökt sammanfatta det allra viktigaste inför islamprovet imorgon. det går väl sådär grejen är den att jag är riktigt trött, tror att jag måste röra lite på mig, mest troligt utomhus.


cissi för några år sedan


28 november

sitter med mina vänner och väntar på att trafikant ska börja


TILL DIG cissi, HÄR ÄR MIN SKIVA


26 november

är hemma hos sanna med några boys. jag och sanna har än en gång visat våra skills i köket. vi bakade kola i knäckformar, två olika - en kolasmak och en chokladsmak. vi är inte dåliga!


julstämning

lite julstämning - röda gardiner, röda kuddar, ljus och mange makers!

26 november

igårkväll var det idolkväll hemma hos jenny på teg. jag, johanna, elin och jenny satt alltså och tryckte chips, glass, drack cola, spelade lite tetris och såg på idol såklart. egentligen har varken jag, jenny eller elin följt med i årets idol men det har johanna! tror att hon har sett varje avsnitt då hon måste kolla hur det går för sin älskling robin. det slog mig dock nu att hon inte röstade på honom? det borde hon ha gjort med tanke på hur mycket hon lyssnar på honom! när när idolerna sjunger får man inte prata, typ en oskriven regel som jag inte kan, så jenny tejpade igen min mun..
när klockan började närma sig tolv fick vi alla skjuts hem på något sätt och vi lämnade jenny alldeles ensammen.

25 november - 6 december


25 november

sitter i skolan, hata inte att vara i tid! försov mig, vaknade 15 minuter innan bussen gick, men som tur hann jag ändå!
tror jag ska gå till mitten och köpa något, kommer att dö av hunger annars!


24 november

är färdig med trafikantfrågorna nu, har också skrivit lite mer på inlämningsuppgifterna, dock så är dom inte färdiga än. men det är ett tag kvar innan dom ska vara inlämnade.
imorgon är det fredag! har ganska slapp skoldag imorgon, först två lektioner sen ska jag vara elevambassadör.
efter det är det helg, taggaaaaaaaaa!


24 november

exakt en månad kvar till jul idag!
håller på att skriva på inlämingar som ska vara inlämnade om några dagar. när jag är klar med det så väntar körskoleboken också, det blir en kväll full av plugg..


24 november




23 november


22 november


22 november

det känns så skönt att min älskade vän cissi äntligen har ändrat sitt namn på facebook från cissi till cissela. cissela är hennes riktiga namn, men tidigare har hon skämmts för det så hon har bara velat bli kallad för cissi. men det från och med idag så vill hon bli kallad för cissela, hennes riktiga namn!

21 november

tog bussen in till stan för ungefär en timme sedan. när jag klev på bussen så sa busschaufören att han såg så dåligt om det stod någon vid busshållplatsen eller inte. han sa att det bästa skulle vara om vi tog på oss reflexväst eller blinkade med en ficklampa. så det är nog bäst att jag tar med mig en ficklampa nästa gång jag ska ta bussen och gör en liten sos blinkning till chauffören.
just nu sitter på waynes med tjejerna, vi ska försöka plugga inför islam seminariumet som vi ska ha imorgon.

orkar inte kämpa

jag har kännt dig sedan jag var fem år, jag är störst och har därför vunnit över dig i det mesta. tillexmepel förra bildkriget, vann jag. men det här kan jag nog inte vinna, eller rättare sagt, jag orkar inte. så jag ger den här vinsten till dig, grattis grattis!
med dessa bilder vill jag bara tala om hur söt du är och hur mycket jag tycker om dig♥

21 november


20 november


hörde att det va krig?

några fagra cambilder på sanna!


19 november

lite skillnad kanske?

19 november

kvällen började hemma hos cissi med tjejerna. vi bakade egen pizza, gud så gott! efter det så drog vi vidare till stan, vi kollade lite på ljusfestivalen som invigdes ikväll. sen vart det dags för bio. tycker att filmen var bra, förstår inte hur den kan ha fått så dåliga betyg?
här är två bilder från elins kamera, jag tog med mig min också men insåg att jag hade glömt minneskortet hemma. inte så lyckat! men jag ska gulla med elin imorgon om resten av bilderna också!


18 november

tror aldrig att tiden har gått så sakta som den gör nu, helt sjukt! är sur, trött och grinig, jag vill bara hem!
jag och elin försöker fördriva tiden..


17 november

som ni ser i det tidigare inlägget så har jag skaffat en ny frilla, blev inte exakt som jag hade tänkt mig men jag är riktigt nöjd ändå!
imorgon är det ju fan fredag! är taggad till tusen då det först blir hembakad pizza med tjejerna och senare drar vi vidare till bion och ser på twilight breaking dawn! 


17 november

här har ni bilden!

16 november

funderade just på hur sanna skulle se ut om man tittade på henne genom ett sugrör? tror ungefär att hon skulle se ut som hon gör på bilden.
nu ska jag försöka sova, godnatt♥

16 november

imorgon gäller det, då åker håret av! mitt långa, fula, gamla och slitna hår. tror att det kommer bli jättebra,för det kan typ bara bli bättre än hur det ser ut nu. får se om jag hinner färga imorgon också. jag är taggad, känns kul att göra en förändring!



16 november

sitter på skolan, har inte haft min första lektion än, börjar 11.05 och då är det matteprov. tror inte att det kommer gå så bra, men jag får se hur det går. efter matteprovet har jag bara idrott sen slutar jag! ändå skön dag.

k=Δy/Δx=3/2=1,5


15 november

dagens garv när elin stavade fel på engelskan, ändå duktig tjej!

för er som inte fattar!

15 november

nu har jag installerat msn, spotify, googlechrome, picasa osv så är min dator i stort sätt som den var förut, bara det att den är fräschare! eftersom allt försninner när man omprogramerar datorn så jag sparade ner alltig på ett usbminne. men tyvärr så insåg jag nyss det enda jag glömde spara var det jag hade antecknat på en fästis. lite drygt med tanke på att det är där jag skriver det allra viktigaste som jag måste komma ihåg. så allt det är borta men det är sånt som händer.

har iallafall nyss gjort min redovisning på samhällslektionen och det gick bara bra. det känns skönt att ha gjort bort den!
nu har jag bara en lektion kvar, engelska, sen slutar jag. vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, har matteprov imorgon så det blir kanske att plugga inför det.

15 november


14 oktober

sitter med hermans skoldator, hans är ju typ 1000 gånger snyggare! ska iallafall få låna den ikväll för att jag lämnade in min skoldator hos datatekninkerna idag. jag ska hämta ut den imorgon och då ska den fan fungera utan problem!

köpte hår färg idag på åhléns, det blev en ljusbrun färg. jag ska ju försöka få tillbaka min riktiga hårfärg så jag hoppas att det blir bra. tjejen som stod i kassan på åhléns var iallafall väldigt snäll, hon undrade om jag ville ha några parfym- och lotiontester, jag sa att jag gärna tog det. den här tjejen snålade då inte! hon slängde totalt ner 10 olika tester, inte dåligt!

14 november

fick skjuts till skolan av johan i hans nya bil. så jag fick lite sovmorgon.
måste gå till datateknikerna idag för att fixa min dator. orkar inte få bluescreen en gång till!
just nu har jag tyska, med jenny som vanligt, och som vanligt är vi söta som salt!

13 november

har gjort en hel del på samhällen nu, i stort sätt bara powerpointen kvar. det känns skönt!
nu tror jag att jag ska ta mig någonting att äta, se något serieavsnitt och sedan somna.
imorgon börjar en ny vecka att se fram emot!

13 november

idag är det verkligen en otursdag, har typ inget flyt alls. kanske inte så konstigt med tanke på att det är den 13onde. min dator har iallafall typ kraschat får bluescreen hela tiden och den går inte att starta om. så jag måste ominstallera den imorgon på skolan. så just nu håller jag på att föra över alla dokument och bilder till ett usb-minne. har 10 gb bilder, så det tar ett tag. när jag har fört över allt så ska jag försöka göra klart samhällsredovisningen om ungdomsbrottslighet som jag ska ha på tisdag. är inte så taggad men det går nog bra.

idag var jag och min famlij på husvisning i vännäs. mamma och pappa är typ sugna på att köpa hus där.. tror inte att det blir någonting av det, men vi får se. på vägen hem från vännäs köpte vi pizza och till efterrätt blev det rulltårta. vi lyxade ju till det lite eftersom det är farsdag!

11 november

jesper kanske är den sämsta människan på denna jord just nu! han ville vara lika cool som alla andra men, såklart så klarade han det inte. när alla på facebook la upp att det var 11/11/11 klockan 11:11 så failade han sönder och la upp sitt inlägg 11/11/11 11:12!

11 november


tryck f5 om du inte ser den nya designen!


10 november

sitter hemma hos sanna nu, fick lite damp på min familj så jag gick över hit istället. 

sanna vill ha fred!
och klara vill ha fred(de) :D:D:D
dvd/sanna

10 november

kan någon som kan det här med bloggdesign komma och styra upp min blogg? jag får ju damp, kan ju ingenting! 

gjorde amerikanska pannkaka till middag och har just ätit. jag spårade lite och gjorde fyra olika smaker på pannkakorna, vanlig, vanilj, kakao och kanel. kakao och kanel blev inte så bra,men det är alltid kul att testa något nytt.
nu har jag börjat se på elsas värld som på tv3play, hittills är det bra!


10 november

har just varit och bokat klipptid hos frisör här på draggen. dom hade en tid på torsdag nästa vecka klockan två, så jag bokade den. tror att jag har bestämt mig nu, det blir nog page.
håller på att ändra min blogg lite just nu, försöker fixa så att jag har en liten profilbild på sidan men jag får inte till det.
nu har jag bara en lektion kvar, svenska, sen slutar jag.

8 november

ska jag klippa av mitt slitna och nötta hår en bra bit så det blir ungefär som page eller ska jag bara klippa topparna? jag kan inte bestämma mig.. hur som helst måste jag klippa och färga håret inom en snar framtid!
nu ska jag hämta något att fika, sen blir det väl något serieavsnitt innan jag somnar.


7 november

jag är bäst och att idag är det 29 dagar kvar tills jag fyller år


4 november

gick förbi gina tricot för någon dag sedan och såg att veckans erbjudande var en skjorta för 149 kronor. jag hade inte tid att köpa den just då och sen har jag inte varit på stan sen dess. men idag när pappa kom hem efter jobbet övningskörde jag in och köpte en! jag blev nöjd förutom att den är ganska lång där bak.

imorgon är det alla helgons dag så det blir nog att fara till backens kyrkogård och sätta gravljus på mormor och morfars grav.
på kvällen ska mamma och pappa på fest så jag ska vara barnvakt åt holger. men nu är det fredagkväll, får se vad kvällen bjuder på!

4 november

snart har breaking dawn part 1 biopremiär, den 16 november. måste kanske köpa biljetter snart, det lär ju ta slut ganska fort.

3 november


3 november

hittade just skolkatalogen i brevlådan, ska kika lite i den nu på en gång!


2 november

vankade just, råkade sova riktigt länge idag. men det var skönt och välbehövligt antar jag? jag drömde iallafall sjukt mycket i natt, konstiga och spårade.
nu ska jag försöka ägna resten av dagen till at plugga lite.

2 november

såg ett sex and the city avsnitt på tv, ville se lite mer så jag laddar hem säsongerna!


1 november

kände för att göra något annorlunda så jag gjorde tacolax till middag, typ galet gott!

1 november

igår var det första riktiga lovdagen, den vart riktigt lyckad! jag tog lång sovmorgon, sen åkte jag, pappa, herman och holger in till stan för herman skulle hämta ut sina två basar som han beställt frånn ljudverkstaden. så nu är han den lyckligaste killen på jorden. vi for också förbi på biltema. medan herman och pappa ledade efter något så ställde jag holger bredvid bashyllan, kan ju lova att han blev nöjd då! han älskar musik, jag filmade också när han dansade så hela vagnen gungade. folk som gick förbi bara skrattade!

på kvällen var det tjejkväll på umedalen i hos elin, i hennes lokal. jag, elin, cissi och johanna myste, snackade och tryckte kladdkaka och grädde och julmust. alltid lika trevligt! förutom när det kom tre p12 och skrämde oss!
idag har jag varit barnvakt åt holger, vi har ätit lite youghurt, lyssnat på musik och gått en promenad.

RSS 2.0