30 oktober

köpte en ny jacka idag! kanske lite suddiga bilder, men det är iallafall en vanlig svart, lite längre jacka!

30 oktober

herman tjatar ju alltid på mig att jag aldrig hjälper till med hans epa. så igår tänkte jag faktiskt hjälpa till! så vi gjorde färdigt hytten för besiktning. tror att jag ska hjälpa honom idag också, har typ ändå inget bättre för mig.
igårkväll var det halloweenfest i täfteå. ni vet vart jag har tagit bilderna ifrån, så vet ni vart ni ska kolla om ni vill se resten! jag och jesper var iallafall epachaffisarna under kvällen:)

28 oktober

jag och jenny är fett less på tyska, vi vill ba sluta nu! men läraren tycker att vi ska utnyttja varje minut och prata om nån jälva tysk pappa som inte tog kontakt med sin dotter!
vi vill ha höstlov♥


28 oktober

sitter i mitten med cissi och elin. det är riktigt mysigt här för det är halloweenfredag så som har släckt ner och ställt ut massa pumpor och hängt upp ballonger och visar läskiga filmer på väggarna och spelar läskig musik.
har snart samhäll och sen tyska sen är det lov!

jag orkar inte att jag hade den här låten i huvudet idag när jag gick till skolan!

27 oktober

så jävla arg och less jag blir, internett dampar sönder. det går inte bra alls! kan inte spara ner bilden så jag printade den bara lite snabbt, riktigt snyggt..
filmen var i alla fall superläskig, kan ju inte säga att den var bra men jag ångrar det inte direkt.
nu ska jag försöka att sova, ska upp tidigt imorgon. godnatt♥

27 oktober

nu bär det av till bion, ska övningsköra dit. kommer ju att kissa på mig och vara rädd för all framtid efter jag har sett den här filmen!
skriver när jag kommer hem, om det inte blir allt för sent♥

27 oktober

har just gjort pasta carbonara till middag, mums♥
slutet på dagen gick asbra, svenskaprovet var hyfsat lätt och aerobicpasset som jag och elin ledde gick bara bra! däremot så failade jag ganska hårt när jag skulle ta bussen hem. det går alltid förbi två bussar vid busshållplatsen, en till gräsmyr och en till hörnefors. jag åker med den som går till hörnefors. men idag jag kollade inte på vad det stod på bussen, jag hoppade bara på första bussen som kom och självklart så var det fel buss! haha, jag insåg ju det efter ett tag så jag inte kände igen någon på bussen och att bussen körde en annan väg. så jag fick hoppa av efter någon hållplats bara och gå tillbaka till busshållplatsen och just när jag kom dit så kom min buss, tur i oturen kan man säga!

27 oktober

har just bokat bio med jenny, johanna och cissi. det blev paranormal activity 3. vi kommer att dö, utan tvekan.
men nu är det först svenskaprov om tidsepoker och sen ska jag och elin hålla i ett aerobicspass för en byggklass. jag har ju redn gjort det med cissi men jag gör det med elin för att jag är den snällaste människan i världen!

26 oktober

nu är jag trött och less. svenskan får gå hur fan den vill, jag bryr mig inte.

26 oktober

facebook påminnde mig igår om att jag är typ p12

kommentar

svar: jaa jenny, glassen är mjölkfi!

26 oktober

har hör att syskonen wangdell är lite konstiga..

25 oktober

sitter hemma hos sanna och äter glass för tillfället, mums♥
har just bytt till vinterdäck på släpvagnen, fan vad bra jag är!

24 oktober

kom hem för kanske en timme sen, just nu sitter jag och försöker plugga men det går väl sådär..
jag skulle skriva ut några papper för en stund sedan men självklart så fick jag inte igång skrivaren. jag tyckte att jag hade gjort allting rätt, stoppat in usb-sladden i datorn och strömsladden i uttaget. men det funkade ändå inte så jag blev fett less så jag fick gå och be pappa om hjälp. när han kom in i mitt rum så såg han direkt vad som var fel, strömsladden var inte helt istoppad i den fyrkantiga saken som sitter i mitten på alla laddare(a) kände mig ganska sämst men tur att jag inte är ensam!

23 oktober

sitter och pluggar samhäll just nu har prov i det på tisdag. är sjukt trött och vill egentligen bara gå och lägga mig. jag har inte bloggat på ett tag nu, har haft annat att göra, eller så har jag inte haft något att skriva.
egentligen, om jag tänker efter så tycker jag att det är ganska värdelöst med att ha en blogg. jag menar alla har ju en egen blogg idag. men vi skriver inget speciellt dirket. vi skriver vad vi har gjort under dagen eller vad vi ska göra eller om vi har köpt nya saker så visar vi gärna upp det i bloggen. egentligen så är det inte så intressant, men alla har också bloglovin med massa bloggar som vi följer. det kan vara våra kompisars bloggar eller också andra bloggar som vi gillar. satan vad det här inlägget blev rörigt, men det jag vill komma fram till är att vi bloggar om saker som egentligen inte har någon betydelse men alla vill läsa det för att alla är så nyfikna.
lyssna på den här låten och ha en bra söndag, om det känns surt med måndag imorgon så kan ni ju tänkta att det är det bara en vecka kvar till lov!

20 oktober

började dagen med att hålla i en aerobiclektion tillsammans med cissi. det gick bra, det enda som var dåligt var att vi gick lite för fort fram, vi kunde ha tagit det lite lugnare men man blir ju lätt lite stressad.
just nu sitter jag på waynes med elin, cissi och johanna och pluggar lite. det är skönt att plugga och umgås samtidigt!

19 oktober

jag sket fullständigt i skolan idag. jag inte orkade sitta på skolan och plugga så istället åkte jag och tränade.
jag tänkt ägna hela kvällen till att plugga till samhällsprovet, då upptäckte jag att jag hade glömt boken på skolan. blev fett less men jag får ta tag i det imorgon! jag pappa for ut och övningskörde istället och det gick bara bra.
morgondagens första lektion är aerobic som jag och cissi ska hålla i, är lite nervös inför det men jag hoppas att det går bra!

18 oktober

sitter på skolan, har inga vanliga lektioner idag för att idag och imorgon är det utvecklingssamtalsdagar på draggen. vi får ju inte vara lediga under dessa dagar utan vi måste vara på skolan och plugga. tycker att det är sjukt ovärt men jag ska försöka plugga lite till samhällsprovet som är nu på fredag, sen har jag utvecklingssamtal 12.50 med pappa.
undrar vem är det som har facerapat mig? nån har ändrat min födelsedag till idag och det går inte att ändra tillbaka!

16 oktober

igår blev jag och sanna hämtade av henrik och fredrik efter jobbet, vi åkte hem till mig och gjorde pastacarbonara till middag och sen så chillade typ resten av kvällen hemma hos mig.
just nu sitter jag och ser på tv, är trött efter allt jobb. idag var det jobbigare att jobba än igår. det var drygt att packa i alla små lådor i kartongerna och alla papercut gjorde jätteont! men det var ändå värt och det var tur att jag hade sanna!

15 oktober

har ju som sagt jobbat hela dagen idag. från 8 till 17, det gick ändå bra. jag och sanna löste det med lite godis, musik och andra roligheter! vi har alltså varit på sannas pappas jobb, helt ensamma och packat upp små lådor som vi har rivit av flikarna på och sedan packat ner dom i en ny låda med en plaspåse i.
ni kan ju ta en titt på alla dåliga mobilbilder.

15 oktober

snart blir det iväg och jobba, ni andra får ha en bra dag och ledig lördag!

14 oktober

hata inte att väckarklockan är ställd på klockan sex imorgon bitti!
nu ska jag se på that 70's show tills jag somnar!♥

14 oktober

igår var jag verkligen trött så jag la mig i sängen vid åttatiden och somnade en halvtimme senare, det var riktigt skönt, kände mig utvilad när jag vaknade imorse. har haft en rätt så skön dag idag förutom tyska provet sist på dagen, gick inte så bra men jag hoppas iallafall att jag får G.
men nu är det helg! tyvärr så blir det ingen vanlig helg med sena kvällar och sena mornar i helgen. nej, i helgen ska jag och sanna jobba både lördag och söndag, åtta timmar varje dag. lite jobbigt kanske men det är ju najs att tjäna lite pengar!
just nu sitter jag och ser på topmodel

choklad

kollade igenom tidningen buffé igår, inget jag brukar göra direkt men jag hittade två olika chokladrecept som jag gjorde. det blev verkligen lyckat! chokladgodisarna blev hur goda som helst.

13 oktober

sist på dagen idag så hade vi idrott som vanligt, men vi hade ingen vanlig idrottslektion. vi har ju gjort vårat eget idrottsschema för 5 veckor. så idag skulle jag och cissi hålla i en aerobiclektion för elin, johanna och jenny. det gick bra och det var roligt men jobbigt! nu är jag hur trött som helst och vill egentligen bara gå och lägga mig nu!
bilderna är från http://eelinmagnusson.blogg.se

13 oktober

idag är det suit up day, själv så har jag bara vanliga kläder men jag har sett några stycken som har skjorta och kavaj. nu har vi historia och vi ska se på en film.
jenny har fått mig att lyssna på veronica maggios finns det en så finns det flera, ändå härlig låt!


12 oktober

nu måste jag ta tag i tyskan, har ju prov på fredag!
hahaha, det bästa smset i den här konversationen. kan ju tyvärr inte lägga ut hela konversationen men det blev iallafall lite missförstånd av facebook och msn..

12 oktober


10 oktober

sitter och myser i soffan, ser lite på tv och läser lite bloggar. det kanske låter mysigt men det är det inte, för det är askallt! skulle fan nästan göra vad som helst för att åkta utomlands nu!

10 oktober

då var det måndag igen, försov mig imorse så det blev lite stressigt.. 
har historia nu och snart är det lunch!

9 oktober

igårkväll satt jag, sanna, henrik, emil, herman och niklas på skolan, det hände inte så mycket och det var kallt, så vi drog hem till mig och såg på tv. efter ett tag blev vi sugna på att gå ut igen så vi gick till lekparken och grillade med lite folk som kom från stan. det blev helt enkelt en mysig kväll i stöcke.
nu sitter jag och pluggar, känns som att jag har hur mycket som helst i skolan nu. tagga höstlov säger jag bara!

9 oktober

för er som inte orkar se hela, spola fram till 1.55!

mamma&pappa lyssnar på fjortisdunk

fick inte min halsring innan helgen:(
igår så var jag iaf i stan med jenny och cissi, det blev en helt okej kväll!
ikväll så ska jag bara ta det lugnt här i stöcke
sjukt tråkigt inlägg,hejdå!

7 oktober

har samhällskunsap nu, men  nu ska vi läsa lite, hörs sen!


6 oktober

nu ska ska jag först övningsköra lite och sen blir det bodypump!

6 oktober

kom hem från skolan för ett tag sen, hade egentligen idrott sist på dagen men från och med idag så ska vi planera våra idrottslektioner själva. så jag, elin och cissi ska köra bodypump ikväll på USM.

tetris

jag orkar inte att det gick hur bra som helst för mig på tetris, va fan nära 200 rader, vad gör cissi då? jo hon viker ner skärmen. fan vad sur jag är nu! läs inte hennes blogg! crailert.blogg.se/

halsring

beställde just en halsring från stylebytyra för 89 kronor!

5 oktober

herregud vad jag har tryckt! först var det morotskaka till efterrätt i matsalen och sen var det chips och dipp i mitten. det var typ invigning av dragonskolan för att den äntligen färdig.
nu sitter vi och väntar på att idrottslektionen och efter den slutar vi! då ska jag och jenny ta en sväng på stan.
btw, hur coola är inte jag och jenny som sitter med en snaus under läppen?

5 oktober

mamma bakade bullar ikväll, både med kanel och med vanilj, mums!
har sovmorgon imorgon men till 9.40 men det är nog bäst att jag sover nu, godnatt♥
nacktatuering!!

4 oktober

som vanligt så kommer sofismode hem till mig varannan tisdag, så sitter och läser den.
efter skolan drog jag och tränade, så nu känner jag mig duktig men jag känner jag mig riktigt trött, men jag tror att jag ska plugga lite.

4 oktober

är på skolan, just nu har jag religion. är sjukt trött, förstår egentligen inte det för jag gick och la mig jätte tidigt igår.
idag är det iallafall kanelbullensdag! kanske blir att köpa en bulle senare?

KLARA KÖR MOPPEBUSS TILL SKOLAN

HUR TAR NI ER TILL SKOLAN PÅ MORGONEN??

blogrape

Hej nu är det jenny här bakom skärmen! :) hihihih , klara sitter brevid mig men hon ser inte hur jag skriver :) Nu kanske man ska skriva nåt dumt men jag e en snäll flicka :) hihihihi. Här är iaf en bild på jag o min vän klara :) Tagen nyss, kan skriva mer sen!
Kolla gärna in min söta blogg; http://jnye.blogg.se/ hihi. :) Hejdå!






2 oktober

igår blev det en sväng till hissjö med sanna, niklas och elias. vi träffade lite folk där som vi grillade och såg på film med.
idag övningskörde jag in till stan med mamma. kom hem med ett par svarta träningsleggings och en svart sportbh.

1 oktober

nu blire typ släktmiddag med 100 pers!

sista september

·tjejer·umedalen·fruktsallad·vikchoklad·godis·sms·cola·killar·långmerca·haga·musik·umedalen·dator·skratt·

RSS 2.0