29 februari

sitter på sista lektionen för dagen som är historia, när den är slut och jag slutar ska jag och jenny gymma lite. 
ikväll ska jag till midgård för att se sannas föreställning, men nu ska jag jobba jävel!


29 februari

vill bara visa att jag har på mig en vit skjorta med en rosa tröja över idag. vill också säga att den här dagen bara finns vart fjärde år för att det är skottårsdagen idag.

 


28 februari

 

är på umpac med sanna nu, vi ska jobba lite ikväll. Bytte ut billysen mot en sallad den här gången, hur gått som helst!
medan jag väntade på sanna idag så köpte jag en mobilväska som man kan hänga runt halsen

 

 


26 februari

i fredagskväll var jag och fredrik i stöcksjö och såg på film med emil och evelina.
i lördags så klev vi upp hyfsat tidigt för jag och min familj skulle åka till stugan och sendan vidare till lycksele där vi hälsade på min moster. när vi kom hem på kvällen var fredrik redan här med en godispåse, så vi såg melodifestivalen och sen åkte vi bil in till stan.
idag har jag och sanna jobbat, det kändes lite surt eftersom det var världens finaste väder ute idag, verkligen perfekt skoterväder!
några bilder från helgen
nu ligger jag och fredrik i sängen, fredrik sover, tror jag ska låta honom göra det ett tag till så kan jag passa på att se på top model sverige. har inte sett något avsnitt alls, såg det bara någon gång lite snabbt.
sen tror jag att jag och fredrik ska baka något gott och kanske se på kontoret. ni andra får ha en skön söndagskväll!

bara en vecka kvar till lov nu, hur skönt som helst!

24 februari

sitter på tyskan nu och det är som att äta världens töööraste macka, oj så tööör den är.
men jag är ändå glad för jag har fått lön idag!

 


tomorrow it's friday

barndansen gick bara, det blir bara fler och fler ägg som är med och dansar. när jag kom hem så vart det epa körning! jag, herman och sanna tog en sväng runt i stöcke.
nu ska jag duscha och sen ska jag sova för att jag är så himla trött!



23 februari

sitter hemma och måste börja skriva på två inlämningar, en som ska vara klar ikväll och en som ska in imorgon!
fick iallafall sluta tidigt idag för vi hade ingen historialektion så jag tog 1bussen hem.
ikväll tror jag att det blir till att hjälpa linnea med barndansen som vanligt, sen blir det väl hem och skriva igen.

 


22 februari

drog och jobbade med sanna efter skolan. gick bara bra, jobbade i 5 timmar tror jag! bokade också klipptid nästa torsdag, ska bli skönt. köpte också en "eye roll-on" idag på hm, har tänkt köpa den länge och idag när jag gick förbi så var den 20 kronor billigare så jag köpte den! 
när jag kom hem nu för ett tag sedan så möttes jag av en galet taggad bror, han besiktade sin epa som han har byggt på i flera månader och den gick igenom besiktningen, alltså den blev godkännd. så han var riktigt glad!
nu ska jag sova, är sjukt trött! godnatt♥

 


21 februari

fettisdagen idag, herregud vad jag ska trycka semlor!


20 februari

så tokigt det kan bli, tog alltså på mig byxorna ut&in. lyckades tyvärr inte få på mig dom bak&fram..
nu sitter jag och pluggar geografi, det går inte så bra för att jag gör bara massa annat!


20 februari

hyfsat slapp dag imorgon kan jag ju lova!


20 februari

två bilder från igår, piskade cissi lite i wordfeud med 150 poäng, rätt så nöjd!
satt också och chillade i epan med fredrik och holger igår. lyssnade på musik och tryckte på alla knappar som gick att trycka på.
nu sitter jag på tyska lektionen, hatar tyska mer än allt, det är ungefär 28 lektioner kvar, hoppas att dom går fort!

 


19 februari

fredrik åkte precis hem, så nu ska jag se på vintergatan och trycka mammas hembakta bröd.

 

 


18 februari

vaknade med Fredrik imorse efter en trevlig kväll hos Elin! vi körde hem till mig for ut på en skoter tur med Herman, Jesper, Lucas och Hanna.
ikväll tänkte jag, Fredrik, Henrik och Sanna åka in till stan för att se på bio men det sket sig totalt, vi körde fast i en driva och tog oss inte lös, vi försökte putta och skotta lös bilen men den satt fast! pappa fick komma och hjälpa oss och till slut kom vi lös.
nu sitter vi hemma hos Sanna och ser på melodifestivalen och äter chips♥ 


14 februari

är hemma från skolan idag så jag ligger i sängen och ser på vintergatan och pluggar lite samhälls inför provet vi har imrogon. när jag var liten såg jag alltid på vintergatan när jag var sjuk, jag tycker att det är hur bra som helst!

12 februari

riktigt fint och härligt väder idag, skjutsade först holgen i snöstyraren och sedan tog vi en kort skotertur.


11 februari



11 februari



nu tror jag att jag ska hoppa i säng, imorgon ska jag och sanna jobba så det blir en tidig morgon! 
efter jobbet ska jag dra till cissi på tjejmiddag och fira henne! det blir badtunna och massa mys, jag är otroligt taggad!


10 februari

ikväll har jag varit barnvakt åt holger, det gick faktiskt ganska bra vi badade lite och efter det kollade vi på tv. det ända som blev lite kaos var när han kissade på golvet, men det gick som sagt bra ändå!
nu ligger han och sover som han har gjort i ungefär en timme, jag gör inte så mycket, sitter vid datorn och bara tar det lugnt!


tjuvlyssnat.se irl

förra veckan, kanske i måndags så hörde jag två tjejer kanske i 20-25 års åldern. den ena tjejen berättar att hon har jobbat på krogen i helgen som varit. hon berättar för sin kompis att det är jättestor skillnad på fredag och lördag eftersom det är "små och snåla jävlar" som hon beskriver det själv på fredagen och mer "äldre och generösare" personer på lördagen. tjejen som jobbar på krogen syftar alltså på att ge dricks, så antagligen så jobbar hon som bartender.

tjej 1: tillexempel i helgen så var det en tjej som hade köpt drinkar och hon hade gett mig pengar så att hon skulle få två kronor tillbaka. jag tog ju liksom för givet att jag skulle få de som dricks, för jag menar två kronor?!
tjej 2: ja, det är ju ingenting! 
tjej 1: ja och sen i lördags var det inget konstigt med att få 100 kronor i dricks! men den där lilla tjejen stod kvar och sa: "ge mig mina två kronor!" då tänkte jag ba asså guud vad snål! men jag gav henne hennes jävla kronor!
tjej 2: asså shit, kan hon inte dricksa ynka två kronor?!

lite senare, i fredags förra veckan så var jag på en förfest och en tjej -18 berättade för en annan tjej -17 att hon hade varit på krogen helgen innan. hon hade köpt drinkar och skulle ha två kronor tillbaka, när hon märkte att bartendern inte ger tillbaka dom där två kronorna så blir hon lite arg, för hon tycker inte att bartendern ska ta förgivet att hon ska få dricks. 

tjej 1: så när jag upptäckte att hon inte gav mig dom där två kronorna så stod jag kvar och sa "ge mig mina två kronor" jag vet att det är lite men jag blev så himla arg att hon bara antog att hon fick ta dom som dricks! 
tjej 2: men gud så fult av henne att anta det! det var bra att du sa att du skulle få tillbaka kronorna!


10 fabruari

idag är det fredag! och jag och jenny har varsin cola, det kan inte bli bättree
ha en kung fredag i skolbänken


9 februari

sådärja, nu har jag i stort sätt gjort allt som jag hade tänkt göra.
jag hjälpte linnea att hålla i ett barndanspass, som var jätteroligt! linnea är så duktig på att leda och visa för alla barnen. och barnen är ju så söta, ikväll var det ju som sagt 4-5åringar. det roligaste och sötaste var när linnea frågade alla barnen vilket djungeldjur dom skulle vilja vara så svarade en tjej "jag vill vara ett ägg".
sen när jag kom hem så bakade jag bröd och gjorde två olika sorters smoothies. en med jordgubbar och en med blåbär. riktigt goda!
sen så hade herman bokat klipptid också, så jag hann även med att klippa honom!



9 februari

snart ska linnea hämta upp mig och då ska vi åka till byggdegården för att hålla i lite barndans. det är linneas projektarbete. ikväll tror jag att det är 4åringar och uppåt som skulle dansa. det ska bli roligt iallafall!


9 februari

skynda fynda på elins blogg

Fiskpinne med bröd

testade något nytt till kvällens middag, istället för korv hade vi fiskpinnar i bröden. det var faktiskt riktigt gott, även om det låter lite tokigt!

 


Grabben är grym


 


7 februari

imorse när jag gick till skolan där kring 07.25 när det var över 20 minusgrader kom jag och tänka att jag klär mig som om det var -60 upptill och som om det vore +15 nertill. jag har ju en lång, svart och fet dunjacka. precis som alla andra också har. under den har jag tjocka tröjor, jag har också mössa, vantar och halsduk så upptill fryser jag inte så mycket. nej, det är om benen som jag fryser mest. på mina ben sitter det ett par smala, tajta, tunna jeans. eller det är inte ens jeans, det är jeansleggings från rut mfl. det sticker typ i benen och när jag äntligen kommer in till värmen så blir benen röda och så börjar de att klia på dom. ännu längre ner på mina fötter så har jag inte ett par tjocksockar och höga vinterkängor, nej jag har ett par ankel sockar och låga boots. riktigt varm och skönt! kläderna är inte så bra fördelade helt enkelt.

slutade iallafall11.45 idag, och då kom min snälla pappa och hämtade mig. så nu sitter hemma och gör ingenting, ska ta mig i kragen och städa upp alla kläder som ligger på golvet.
ikväll blir det waynes med tjejerna för att plugga för historiaprovet som vi har imorgon!

6 februari

jag har 340 bilder på min iphone som jag fick i julklapp, alltså för 45 dagar sedan. tänkte bjuda på ett smakprov vad det är för bilder som fyller minkamerarulle


6 februari

idag är det ingen vanlig dag, idag är det cissis 18års dag! tusN grattis till dig♥ 

..och idag är det 10 månader kvar tills jag blir 18


iphone skal


4 frebruari


smycken

nu är det bara att kolla in alla snygga smycken!
om ni vil köpa något så är det bara att kommentera vilket smycke du är intresserad av och skriv ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig. du kan också ringa om du vill köpa ett smycke eller har några frågor. mitt telefonnummer är: 070-6639739 och Elins telefonnummer är: 070-2058439.
per telefon kommer vi bestämma hur vi ska skicka smycket och hur betalningen ska ske. i priset så ingår frakt.

det här är bara en rolig grej som jag och elin var sugna på att testa. om det går bra så kanske vi fortsätter. men vi hoppas att du hittar ett smycke som passar dig!

ÖRHÄNGEN

1. en silvrig pistol - 59 kronor

2. bronsfärgade vingar - 59 kronor

3. långa silvriga kedjeörhängen (9cm) - 69 kronor

4. svarta fjäderörhängen - 69 kronor


5. diamant örhängen - 59 kronor


6. rosa bronsörhängen - 59 kronor


7. ett långt kedjeörhänge med fjädrar (19cm) - 69 kronor

ARMBAND


8. silverarmband (justerbart) - 69 kronor


9. pärlarmband - 39 kronor

10. svartglittrit armband - 49 kronor


11. nitarmband (justerbart) - 59 kronor

12. svartarmband - 39 kronor

13. läderarmband med berlocker - 39 kronor

VÄSKHÄNGARE 


14. guldig väskhängare med svart diamant uppepå - 69 kronor

LITEN VÄSKA

15. liten ormskinnsväska - 20 kronor

HALSBAND


16. halsband med silverkedja och en svart sten texten"love" - 69 kronor

2 januari - smycken

är du sugen på att köpa snygga smycken till bra pris? jag och min klasskompis elin säljer smycken från jfr.se. smyckerna som vi säljer ligger inte ute på jfr's hemsida men vi kan lova till 100% att dom kommer därifrån och smyckerna håller bra kvalite. vi är seriösa och hoppas att ni hittar någonting fint som passar er!
smyckerna kommer läggas ut inom kort här på bloggen!


RSS 2.0