Waynes

fika på waynes ikväll med brudarna, alltid lika gott och trevligt! köpte en brownie som var förjävla god, riktigt vardagslyx! nu ska jag ta bussen hem till min älskling!❤


cry fat, cry




tack

asså jag är så sjukt glad! det har börjat gå en ny buss på morgonen, klockan 07.35 istället för 07.05!! det är fan mycket med 30 min på morgonen. känns också härligt att landa på vasaplan runt åtta istället för halv åtta. åh, tack så hemskt mycket du som införde nollsjutrettiofembussen, du är förevigt min gud. TACK.

27 augusti

lite grejer som jag vill ha just nu, prio ett är nya löparskor! 
 

23 augusti

ja nu har skolan dragit igång igen! har hunnit träffa alla i klassen igen och spanat in mitt nya schema. kan ju säga att jag har sett bättre scheman i mitt liv. den här höstterminen kommer jag inte ha en enda sovmorgon, många långa hål och oftast långa dagar... drygt!
har iallafall köpt massa nya färgglada kollegieblock, var fem block för någonting så jag köpte allihopen


Klippa gräs


konfirmation

i sommar har både min kusin evelina och min lillebror herman konfirmerat sig. evelina konfirmerade sig i början på juli och herman i början på augusti. så här är lite bilder ↓


ingenting alls

skulle vilja ha en kjol som är lång bak och kortare framtill. hittade en snygg på chicy.se som jag kanske ska beställa hem och isf blir det nog den svarta!

nytt

gick en sväng på stan idag och fick med mig lite saker hem;

jacket

är sugen på att köpa en ny höstjacka, gärna med ett kamouflagemönster, alltså en armyjacka.
den ovanför är från nelly, onesize för ungefär 500 kronor

ge mig


RSS 2.0