ny bloggdesign!

emil bergman var snäll och gjorde en ny bloggdesign åt mig. blev riktigt nöjd faktiskt, bättre än förra standard designen som jag hade förut! :)


+ + +

8 dagar kvar!!

• • •


30 maj

idag är det johannas födelsedag! så på lunchen gick alla tjejer till johannas favoritresturang, rhodos och käkade kebab och pizza.

nu är jag hemma och ska snart vara barnvakt åt Holger medan mamma åker in till stan och färgar håret.
hela kvällen ska bestå av plugg, eller den måste göra det annars är jag körd på provet och redovisningen som vi har imorgon!


29 maj

ligger och kollar på how i met your mother.
har ingen matte i veckan så jag har sovmorgon imorgon och på onsdag.
en bild ifrån helgen, brudarna i marcus epa.


28 maj

nu tar jag moppen till johanna på carlslid, sedan kör vi vidare till brännbollsängarna. synd att det inte är så fint väder, men det regnar ju inte iaf.

red riding hood

laddade hem filemen och har precis sett klart den, tyckte att den var ganska bra.

älska mer

idag på skolan kom en skåpbil fullastad med mer. man fick smaka den nya smaken äpple & päron med smak av fläder, den var riktigt god.

hängselbyxor

jag tycker faktiskt att det är snyggt med hängselbysor, eller hängselshorts rättare sagt. snart, på sommaren behöver man inte ens ha någonting under, bara en badeau bh. det skulle vara riktigt snyggt!
till alla som inte tycker det så säger jag bara: det är ju som en byxdress? fast ni kanske inte tycker att byxdressar är snygga heller...
den som är på bilden är från monki.

oj, oj, oj, oj ................. inte skoj!

åkte tidigare från skolan för jag vart så jävla less. vad hittar jag på min moppe då? jo en lapp om att jag inte uppfyller låskravet enligt försäkringsvillkoret. blev ännu mer less, jag brukar alltid låsa min moppe men imorse hade jag bråttom så jag hann inte. självklart går dom runt och kollar moppar just idag när jag glömde låsa min...

26 maj


sitter på skolan i mitten med jenny. vi hade ingen tyskalektion idag eftersom det var några andra som skulle ha muntliga nationella. man får reda på morgonen vilka det är som ska ha. så då blir det väl imorgon jag har muntliga. taggar inte. tror inte att det kommer gå så bra... nu sitter vi bara och chillar. snart har vi idrott, utomhus, kommer typ att blåsa bort.
sen har vi bara psykologi kvar sen så slutar vi kvart över tolv. galet skönt!


25 maj

har inget viktigt att skriva. en bild säger mer än 1000 ord.

when someone says "you've changed" it simply means you've stopped living your life their way.








detta fält måste fyllas i.

24 maj

chillar tungt framför datorn, som jag typ har gjort hela kvällen. skönt!
imorgon har jag sovmorgon till klockan 10.50 och slutar 14.40. ännu skönare!



where the action is

taggataggatagga!!

22 maj

två bilder från i veckan när jag, sanna ocg fanny körde marcus epa.
+ riktigt snyggt plåster på halsen!

nu ska jag köra in till stan för att träffa jenny!:)

22 maj

om några minuter åker jag och fanny moppe in till stan på umeådansskolas dansuppvisning. spännande! tar med mig kameran. förhoppningsvis blir det bra bilder som jag kan lägga ut sen, men jag får se.

21 maj

kom just hem från stan. jag och herman körde in dit för att han behövde köpa ett par nya skor.
nu är jag barnvakt åt holger. han är trött och grinig så jag måste lägga honom i vagnen och gå en sväng så att han får sova lite.

20 maj

snart är det middag, kycklingsallad - guud så gott!
ikväll blire bara att ta det lugnt, jag ska kanske till marcus eller så kanske han kommer hit.
stekbild från igårkväll

jordens undergång

ligger och ser på oc i sängen, skönt!
imorgon är det fredag, dock är dagen galet dryg men det ska bli skönt med helg.

marcus var här innan och vi snackade om det som kommer att hända på lördag, det som alla snackar om, jordens undergång. jag tycker att det är jättelöjligt, vem fan sitter och läser bibeln, räknar åren och kommer fram till att det är på lördag jorden kommer att gå under? då har man verkligen inget liv!
får se på lördag klockan 18.00 om det blir en jordbävning. det har ju redan spöregnat fyra dagar nu som gubben sa att det skulle göra innan jordbävningen...
börjar fan bli lite rädd nu.



19 maj



slutade tidigt idag för att våran historia läräre hade ont i huvudet och tyckte att vi var ofokuserade. som tur var så hade det just slutat att spöregna och åska så jag kunde köra hem moppen utan att bli dyngsur. när jag kom hem kom mina två kusiner axel och melvin och hälsade på ett tag.

på psykologin håller vi just ju på med att göra experiment på barn. man kan göra olika sorters experimet beroende på hur gamla dom är. experimenten kan vara att man ställer frågor till barnen eller ber dom utföra olika saker. jag läste om ett gullit experiment idag:

-Rör sig solen?
-Ja, när man går. Den följer med. När man vänder sig då vänder den också. Följer den aldrig efter dig?
-Varför rör den sig?
-För när man går så går den också.
-Varför går den?
-För att höra vad vi säger.
-Är den levande?
-Så klart! Annars skulle den inte kunna följa oss. Den skulle inte kunna skina.
-Rör sig månen?
-Ja, när man går - mer än solen, för om man springer så rör sig månen lika fort som man springer, men när man springer med solen så rör den sig bara som när man går. För månen är starkare än solen, därför går den fortare.
-Vad händer när du inte går?
-Månen stannar. Men när jag står stilla så finns det nån annan som börjar springa.

min grupp har tänkt göra ett experiment på holger men jag kom på då att det kanske är smartare att göra psykologiexperimentet på melvin eller axel istället för holger. jag provade göra det på holger idag men han fattade ingenting alls.

kamomillschampoo

har tänkt att nu när det snart är sommar så vill jag ha lite blondare hår. det känns inte värt att fortsätta tona det mörkt när det ändå kommer blekas i solen. men eftersom det inte går att använda silverschampoo på brunt hår så har jag läst att man kan istället använda kamomillscampoo. vet inte vart man kan köpa det, men någonstans finns det säkert och jag tänker köpa det!:)

gratiskondomers nya reklam

hahahaha jag döör!


texten på bilden stämmer så jävla hårt!

kom just hem ifrån marcus. körde moppe och det var inte alls kallt, det var faktiskt skönt.

har också snackat med johanna ikväll om where the action is. vi har faktiskt börja planera resan bättre nu och ska snart boka allt och så. fett taggad!

18 maj

har haft en hyfsat dryg dag idag. dagen började med att jag kom till skolan och skulle gå in genom dörren. men då var den avstängd för att de höll på att bygga där. då var det bara att gå runt. sen hade vi matte nationella. vet inte riktigt hur det gick, hoppas iaf att det gick bra. hatar verkligen matteprov! sedan upptäckte jag att jag hade glömt mobilen hemma, det sög verkligen.
när vi hade slutat och vi alla skulle dra in till stan så tappade jenny bort sin cykelnyckel som vi fick gå runt och leta. vi hittade den inte så vi bestämmde oss för att gå till stan, när jag och jenny hade gått en bit så upptäckte hon att hon hade glömt sin börs vid skåpen. jag orkade verkligen inte mer och sa att jag skulle gå in till stan för att träffa de andra ist. men påväg till stan så kom jag ju på att jag fortfarande inte hade någon mobil, så jag kunde inte få tag i någon av tjejerna.
efter ett tag på stan ställde jag mig för att vänta på bussen och träffade fanny. när jag stog där började det klia på min hals. när jag kliade råkade jag klösa bort ett födelsemäkre. inte lugn så det började blöda.
nu när jag kom hem fick jag veta att det var en dryg jävel som hade lagt jennys cykelnyckel i cissis luva.


jag och sanna är laktosintoleranta

hängde ett tag hos sanna ikväll, vi chillade lite sen var hon tvungen att fortsätta att plugga.
just nu ser jag på never say never. den var ändå bra. sjukt många skrikande och gråtande fans han har! tjejer är fan galna...
snart ska jag duscha och sen ska jag försöka att somna så tidigt som möjligt. jag har ju mattenationella imorgon. hoppas att det går bra.

shorts


17 maj

kom ganska nyss hem från skolan. jag och min lillebror gick förbi våran farmor för hon fyller år idag, så vi gick dit och sa grattis och fikade lite fördelsedagsfika.
ikväll har jag tänkt plugga lite tyska glosor till på fredag och börja kolla på samhällsprovet.

waynes

skön måndagskväll med tjejerna! vi fikade och pluggade matte inför mattenationella som vi har på onsdag

16 maj


sitter på skolan, har tyska lektion. är astaggad på att sluta och åka hem och chilla! bara 40 minuter kvar...

ikväll blire att plugga matte med tjejerna på waynes!♥

mer studsmattabilder på sanna holmlund

jag gillar outfitten!!

15 maj

ligger hemma i min säg nu, galet skönt!
kvällen har varit skön, den började med att vi åt grillat hemma hos mig. efter det åkte vi till mariehem.
marcus kom och hämtade mig, vi drog till sanna och chillade där ett tag.

här är tre bilder från ikväll:

14 maj

snart kommer några brudar hit. vi ska grilla och ha det trvligt. sedan bär det av till stan, eller så stannar jag kvar i stöcke och chillar, får se.

ha en trevlig lördagskväll!



fredag den 13 maj

nu är jag äntligen hemma. det känndes fan som att skoldagen alldrig skulle ta slut! jag och jenny var ganska ofokade på de två sista lektionerna.
ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma i stöcke

sanna was here

Ah jussde.. det var jag minsan.
Gillar att du har olika lösenord på dina hemsidor klara!:D

Aja, hej jag heter Sanna. Jag är granne med Klara och vi är väldigt bra kompisar. Vi har bott brevid varandra sen 1999 tror jag, så pretty long time you know. Klara har en skylt på sitt hus och där står det 1999 så jag tror det är då dom byggde huset och då bodde jag redan här i denna fantaskiska koskitluktande by♥♥♥♥♥
När vi var små brukade vi leka mycket i min lekstuga och i hennes. Vi gjorde stenkakor av mjöl och vatten och en egen kalender med bilder på oss och våra dockor. Kreativa små liv var vi allt.
Jag älskar iallafall Klara. Hon är en av mina bästa vänner och har alltid roligt med henne!
Denna sång påminner mig om henne http://www.youtube.com/watch?v=KUd-EWJ3Vrc
/blond och het, jo tack jag vet!


sådär, nu kan jag sova


torsdag kväll

har just skickat in historia inlämningen, det känns skönt blev ganska nöjd med den faktiskt. har tittat lite mer på svenskan också. har fått lite mer klarhet i det också.
nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen och kolla på lite OC.
är inte så taggad på skoldagen imorgon, börjar 8.20 och slutar 15.40. det är inte ok för att vara en fredag...


12 maj


ligger i sägen och ser på oc ♥ galet bra det är!
ikväll måste jag plugga till svenskaprovet som är imorgon och historia inlämningen som ska vara inlämnad ikväll. är inte taggad alls! :(

påskkärring

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

hämnd













9 maj

har inte gått så bra att skriva historian ikväll. åkte istället in till max med några andra moppe grappar och käka glass. 

lägger upp två mycket snygga bilder på sanna. tyvärr är bilderna små och har dålig kvalla. 
jag kan ju lova att det kommer fler bilder!!!!

helvetes satans fucking historia inlämning


9 maj


sanna är så jävla snygg!

it's on bitch!

6 maj

Tumblr_lgxhwyhpat1qd6pkuo1_1280_large
FREEDAG!
snart ska jag till emma. det var jättelänge sedan jag träffade tjejen så det ska bli jätteroligt och trevligt! senare ikväll går jag vidare till marcus och sover där.
imorgon blir det stan med min kusin.

3 maj

kom just hem från sanna. har bara varit hemma hos henne och chillat, ätit lite kladdkaka och sett på bumbibjörnarna.

inte lugna facebook nördar!

deppppp, så jävla opepppp




orkar inte att facebook inte funkar
orkar inte att spotify nu är begränsat
orkar inte göra psykologiuppgiften som ska in på onsdag
orkar inte att alla lärare börjar tjata om nationella

1 maj

måste bara säga att min lillebror verkligen har visat sin manliga sida idag, då han har tvättat och bakat chokladbollar!

Apberget


jag och sanna är inne på apberget. det var typ 100 år sedan vi var det. vi sitter och läser våra gamla diarium, galet mycket minnen! hahahahahaha jag dör!

valborg









RSS 2.0