frullebulle


28 juni

på jobbet har vi nu börjat rensa ogräs på olika dagis. det måste vara de bästa ställerna att rensa på! barnen blir så glada och nyfikna på vem man är och vad man ska göra. dom fårgar alltid ''vad ska du göra?'' och jag svarar att ''jag ska rensa ogräs så att det blir fint'' eller någonting sådant. då tycker barnen att man är cool och häftig så då måste dom ha någonting att berätta som också är coolt och häftigt.
när jag precis hade berättat att jag skulle rensa ogrös för en kille och en tjej så sa killen '' jag har lego hemma, och det är hårt och man kan dra isär det'' han var riktigt nöjd över att det nu var han som var coolast - eftersom han hade hårt isärdrag bart lego hemma, men då sa tjejen som då ville vara ännu häftigare än killen. ''jag har hellokitty lego hemma. och det är med alla hennes vänner'' oooh damn! so fucking cool chey_08.
men det coolaste var nog idag när jag berättade att jag skulle ränsa ogräs så var det en tjej som sa ''jag har faktiskt ogräs hemma'' OMG, so cool! det roliga är att dom låter asnöjda efter som har sagt det och dom tror att dom är ascoola och ashäftiga. 
 

för exakt 1 år sedan!

för exakt ett år sedan var jag i göteborg med tre härliga tjejor. vi var på festivalen where the action is och jag har bara bra minnen ifrån det! vädret var underbart och musiken levererade. 
saknar mitt långa hår! 

27 juni

jobb jobb och jobb är det som står på schemat, det går hyfsat bra och dagarna rullar på. nu på fredag har jag jobbat  två veckor, bara åtta veckor kvar!

ikväll har jag umgåtts med johanna, vi kikade runt lite på strömpilen och snackade, vilket var trevligt! jag skulle vijla köpa en ny bikini men jag hittade ingen som jag tyckte passade..
 
igårkväll fick jag ett paket av min älskade pojkvän♥ helt spontant bara! paketet innehöll en bh och matchande trosor.
oj så nöjd och glad jag blev! 

midsommarhelgen ii

 

midsommarhelgen

midsommarhelgen tillbringades i nordanbäck, en liten by utanför nordmaling med min släkt. det var mycket trevligt och vi gjorde massa roliga saker! det var verkligen jättesoligt och fint väder hela helgen, verkligen härligt! 
nu har jag försökt lägga upp lite bilder från systemkameran men det har inte gått som jag velat, för vissa bilder går inte att lägga upp? riktigt irriterande! lägger upp lite bilder senare från min telefon, där jag har mera. 


here we go

lite bilder från igårkväll då holger tog på sig kepsen, packade sin väska och vinkade hejdå för han skulle gå på upptäcksfärd runt kvarteret i det fina vädret. 

21 juni

sista dagen på jobbet innan helgen idag! fan vad skönt att få en mjukstart första veckan man börjar jobba. 
imorgon är det midsommarafton och det ska firas i våran stuga utanför nyåker. det blir nog skoj! 

kolla in det här↓ dom tror alltså att lösfittan är en svamp! 
 

kan du blåsa min visselpipa älskling?

igår var första dagen på jobbet, det är samma som jag har haft två sommrar tidigare - rensa ogräs - så det är hur min sommar ser ut nu ungefär 9 veckor framöver;
myggbett,jord,kryp,ogräs,sol,regn,hörlurar,kratta,radio,musik,värme,spade,svett,gräs,t-shirtbränna OCH PENGAR

skön larv jag hittade idag på jobbet när jag rensade ↓
 

jordgubbar & grädde

det blev en lyxig efterrätt ikväll, jordgubbar med både glass och grädde. hur gott som helst! för mig var det dessutom sommarens första jordgubbar. självklart så fick holger slicka gräddvisparna så han hade grädde i hela  ansiktet.

15 juni


två bilder från idag - sanna kom över, vi solade, pratade och spelade kubb i det otroligt sköna vädret! när vi hade spelat kubb
ett tag fick vi mer sällskap av niklas, simon, lucas, jimmy och herman som utmanade mig och sanna i kubb.

baka en kaka

bakade en rabarberpaj hos sanna med några vänner ikväll, riktigt mumsigt blev det! 


sommarskön

torsdag idag och jag är fortfarande helt ledig och försöker att njuta så mycket som det bara går! så imorse ringde fredrik och väckte mig vid halv tio men jag låg kvar i sängen ett bra tag och kollade på serier. 

senare idag så var jag och nadja på stan. det var ett tag sedan vi träffades, men det var iallafall trevligt! jag hittade en jätteskön bh på bikbok som jag köpte med mig hem. 


studenten 2012

min fina pojkvän tog ju som sagt studenten igår så jag tänkte lägga ut lite bilder. kan ju lova att jag själv blev sugen! men det fick jag tydligt klart för mig, att jag har 'ETT år kvar tjallalalallalalala!!'


13 juni

heeeeeeeeeeeeeej. igår var det skolavslutning för min del och fredrik tog studenten!! inte dåligt, längtar tills det är min tur nästa år. jag tog iallafall en massa bilder igår men tyvärr så glömde jag kameran i cissis bil.. så jag tror att jag ska fara och hämta den så snart som möjligt! 

här är en bild som elin tog igår, vi träffade jenny på en fest men dom som häll i festen var mycket stränga med att vi inte fick gå in på andra sidan stängslet. så det blev att prata och umgås på varsin sida av stängslet. lite fult men det funkade ändå! 



följ mig på istagram!


min eftermiddag/kväll

låg och solade lite idag i det fina vädret, riktigt skönt var det!
efter middagen bjöd jag min familj på glass som jag gjorde igår. jag hittade ett recept som jag blev sugen på att prova själv och resulatet blev riktigt bra faktiskt, så det blir nog att göra om det i sommar. jag mixade kesella, banan, jordgubbar, lite vaniljsocker och hackade mörkchoklad - men det mixade jag inte utan det blandade jag i senare!
efter vi hade ätit våra glassar åkte jag, mamma och herman till strömpilen för att shoppa lite nya kläder till herman. jag hittade också en jeansjacka på h&m som jag tog med mig hem!


11 juni

idag är det måndag och om exakt en vecka börjar jag sommarjobba! men viktigaste idag är ju såklart att jag och fredrik har varit tillsammans i sju månader♥
idag har vi haft typ klassens dag. vi var hemma hos våran lärare och åt lunch och efterrätt och gick en tipsrunda. det hela var trevligt! nu kommer glassbilen på besök här utanför, kanske ska gå och köpa lite glass?

såhär↓ såg jag ut idag. kanske inte riktigt men det kändes verkligen som att alla insekter hittade av mitt ansikte, både när jag cyklade och körde moppe.

©

kom hem för ett tag sedan, har varit ute och umgåtts liteee. börjar klockan elva imorgon så jag har rätt lång sovmorgon! 
försökte klippa holger ikväll, gick väl sådär.. det var lite svårt då han inte ville sitta stilla, men det vart iallafall kortare. efteråt gick han ut och hängde med dom coola epakillarna
nu ska jag se några new girl avsnitt och sedan sova

7 juni

idag är en bra dag för jag har fått G i tyska steg 4!!!! oj så underbart att inte behöva göra om det nästa år!


vi tycker om att cykla




 


så fin & rosa


5 juni

riktigt värd skoldag jag har haft idag! började 10.40 och skulle då ha engelska men det blev inte mycket engeleska alls, så istället hade vi VI-tid. läraren informerade om vilken tid vi skulle samlas på skolavslutningen osv. sen slutade jag, 10 över 11. hur najs som helst! jag åt lunch med fredrik eftersom jag hade lunch samtidigt som honom. sen åkte han tillbaka till jobbet.

ikväll ska jag och fredrik titta på alla som ska gå på balen, så roligt för alla som ska gå ikväll! dom fixar sig och gör sig fina hela dagen. åh, jag vill också gåååå

roligt att veta

ser på new girl - som är kuuung och väntar på att middagen ska bli klar


4 juni

måndag idag, en ny vecka men den ser inte ut att bli så jobbig alls, eftersom det snart är sommarlov så är det bara några små saker som ska göras klart. annars så är det berygssnack på de allra flesta lektionerna. vilket är chill!
det var iallafall riktigt fint väder idag, både när jag gick till skolan imorse och nyss när jag gick hem. superhärligt!


Proteinbars

testade precis att baka så kallade proteinbars. det gick bra och nu är dom inne i ugnen. jag hoppas att dom blir goda för det är ju perfekt att äta en sådär när man blir sugen på någonting, dom är ju nyttiga också!
som ni ser så är allt bara i en stor fyrkant men man ska skära ut mindre bitar sen när man tagit ut den ur ugnen.


.se

hej jag är en tjej på 17 vintrar som stör mig på att när man dubbelklicka på en bild på instagram ihopp om att kunna zooma in och ta sig en närmare titt så like♥ man istället bilden.. 

nu ska jag kolla på new girl, ha en trevlig natt alla!

RSS 2.0