nytt från göteborg

cheap monday - weekday
shorts - cubus
linne - cubus
bikini - cubus
hårband - ginatricot

hej

sanna är hääärr klara bajsar och snart ska vi gå till skolan hehe. kul ställe hihi
puss

30 juni

bilder från göteborg, dag tre






30 juni

bilder från göteborg, dag två

















































30 juni

bilder från göteborg, dag ett

29 juni

kom just hem från göteborg, det var awesome!
tre fullspäckade dagar som innehöll liseberg, shopping och where the action is.
ska sova nu eftersom jag ska jobba imorgon...

marcus oskarsson

27 juni

jag far alltså till göteborg om typ sju timmar! jag är astaggad och kommer typ inte att kunna sova. det känns typ som att mitt liv inte kan bli bättre just nu, det ända negativa är att mina ben ser misshandlade ut, asså på riktigt! jag har ju som sagt ramlat med moppen två gånger de senaste veckorna. så jag kommer att se lite misshandlad ut i göteborg... men det spelar egentligen ingen roll för det är en så liten och obetydlig sak för mig just nu!
vid åtta på morgonen kommer felicia,johanna och rebecka och hämtar mig och då åker vi bil till sundsvall, i sundsvall tar vi bussen och åker till hudiksvall. från hudiksvall tar vi tåget till stockholm och från stockholm tar vi tåg till göteborg. när vi kommer fram på kvällen ska vi hitta vårat vandrarhem och ta en sväng på liseberg. på tisdag är ju självaste dagen då allt händer, where the action is! jag vet inte när vi ska åka hem på onsdag så det beror på, vi kanske går stan, solar eller ngt..

26 juni

håller fortfarande på att packa, och jag har redan stoppat i för mycket kläder i väskan! ska ju bara vara borta i tre dagar så jag behöver ju egentligen inte så mycket kläder alls.
jag har iallafall inte suttit inne hela kvällen och packat, jag tog min moppe upp till skolan där alla hängde. nästan alla var sugna på mat och godis så vi tog mopparna och eporna in till stan.
jag kommer att ta med mig datorn på tåget och jag hoppas att internet funkar så då kommer jag kanske att blogga på vägen dit!
Img_8278-kopia-600x405_large
jag dör hur snygg kenzas nya tatuering är!

taggad till 1000

IMORGON ÅKER JAG, JOHANNA, FELICIA OCH REBECKA TILL GÖTEBORG

25 juni

igår var det midsommar och jag och min familj var i våran stuga som ligger i bastuträsk utanför bjurholm.
vi åt middag som bestod av grillat och jordgubbar doppade i vitchoklad till efterrätt.
efter vi hade ätit körde vi iväg till nyåker. varje år har dom ett midsommarrally. det går ut på att det är massa lag som ska köra runt i sina bilar på olika kontoller. på varje kontroll ska man klara en uppgift på kortast tid. vi vann inte, vi var inte ens nära men det var roligt ändå!
idag har vi bara tagit det lugnt i stugan.
jag och herman tog en sväng ut med båten.

skills

i torsdags ramlade jag med moppen när jag var påväg till johanna. där hon bor så är det vägbygge så det är en grusväg där för tillfället så det var därför jag ramlade + att det hade regnade. jag skrapade upp högra knät, fotknölen och lite på höften. jag fick också stora blåmärken på båda knäna. moppens högra backspelgel gick sönder och det blev lite mer repor på moppes sida.

22 juni

pojkar · flickor · bänk · epa · moppar · popcorn · bas · godis · flickor · ved · eld · pinnar · sol · marshmallows · ballerina · mobil · sms · choklad · myggor

22 juni

chillar framför datorn med hogga!
han är fett snabb på att skriva och chatta, kolla bara översta bilden.

22 juni

igårkväll kom jag hem från jobbet, åt middag, kebab♥
efter maten duschade jag och sen åkte jag till carlslid och träffade johanna,rebecka och felicia. vi ska ju åka till göteborg på måndag! vi snackade lite om göteborg och så. sedan körde jag till marcus och sov där.
idag har jag som vanligt rensat ogräs på dagis. det är ganska roligt ändå, speciellt när det kommer fram små dagisbarn och pratar, eller dom ställer mest bara frågor hela tiden.
vad heter du? hur gammal är du? vad gör du? varför för du det? är du rädd för döskallar? är du rädd för skalbaggar? tycker du att du är fin i din tofs?

på mitt sommarjobb så har vi bara en halvtimmes lunch varje dag, det betyder att vi får en halvtimme i komptid som vi får ta ur när vi vill. så jag tog ut det idag och då slutade jag halv tre.

20 juni

sov hos marcus igårkväll, han skulle också jobba idag så vi gick och la oss ganksa tidigt. så idag var det första dagen på sommarjobbet och det gick bra, synd bara att det regnade. blev lite blöt med mina tygskor... jag var alltså ute hela dagen och rensade rabbater.

har nyss varit ute och övningskört, det gick bara bra!


19 juni

sitter hemma hos sanna och vi har just gjort smoothie♥



19 juni

idag tog jag, herman och karl mopparna till bussjö och kollade på junior sm i motorcross. vi orkade inte betala inträde så vi satt i skogen utanför banan. vi byggde en egen bänk av stockar.

sanna holmlund




19 juni

idag har jag jobbat lite hemma, staplat ved och kapat med motorsågen.
senare på kvällen drog alla moppar in till stan där allt jävulskap började. felix och jag bytte moppar när vi skulle köra hemåt. i rondellen vid statiol var det olja som felix körde på och ramlade. snygga märken på baotian...... så vi bytte tillbaka mopparna och vi körde mot stöcksjö. medan jag körde så märkte jag att jag hade gashäng men jag körde på ändå. efter ett tag så försvann gashänget men när vi kom till stöcksjöstranden så körde jag fram mot grillplatsen och helt plötsligt fick jag världens gashäng, jag fick panik och drog åt handbromsen, självklart så ramlade jag. tur att räzerbaotian tål allt.
det sög i stöcksjö så vi körde hem till jesper ist. alla drog dit för att se på film. jag tänkte att jag skulle baka lite kola. det skulle jag aldrig ha gjort, för jag hade ju inget recept så jag glömde att det skulle vara sirap i så det blev typ socker klumpar........... åhhh, är fett less!
aja, nu ska jag sova, godnatt!

mitt mästerverk


17 juni

sitter hemma hos mig nu med sanna.
idag har jag klippt gräset, solat med sanna och varit barnvakt åt holger.
ikväll har jag och sanna chillat tungt. hängt lite med boysen, sett på kogänget och träffat jenny och lisa.

orkar inte att sanna är kaxig och lägger ut en asful bild på mig, hon startar detta bildkrig hela tiden!  klart jag satt lägger ut en snygg bild på henne också;)


16 juni

sommarlov idag då, kommer dock att ha ett kort sommarlov i år då jag ska jobba åtta veckor...



två bilder från stöcksjö igår, tagna från sannas blogg : http://sannapanna.devote.se/


Gilla min blogg!

Emil har varit snäll och lagt in en "Gilla Knapp" på min blogg.
Så nu kan ni visa på Facebook att ni gillar min blogg!
Glöm inte att gilla!

14 juni

igårkväll sov sanna över hos mig. vi käkade chips och popcorn och såg på jersey shore.

imorse smög sanna iväg till skolan vid nio.
mamma väckte mig klockan ett och då gick jag över till sanna och solade.

just nu har jag och sanna gått in till sanna för det blir galet varmt på hennes altan! boysen står med sina epor på min gård bredvid och håller på med olika saker.



13 juni

ikväll har hermans största dröm gått i uppfyllelse, han har fått en volvo 740 som han ska bygga om till en epa.







13 juni

ligger hemma i sannas soffa med sanna och sannas lilasyster lisa. vi har just tittat på balbilderna från sannas bal ifrån förra veckan.

kändes egentligen inte så värt att fara till skolan imorse hade en lektion sen drog jag,jenny,elin♥tomas och cissi hem till cissi. på vägen dit köpte jag ocg jenny godis som vi vräkte i oss, hata inte godis så jag led typa av sockerchock hemma hos cissi, haha.

imorgon är jag helt ledig ifrån skolan, fett naaajs!


snygga osv....
gammal bild


13 juni

sanna kom över till mig för ett tag sedan. andlednignen var att vi båda inte kunde sova och för att jag har chips på mitt rum♥ vi chillade lite och såg på jersey shore. efter ett tag gick hon hem då hon var rädd för att somna här.


12 juni

en typisk söndag. vaknade klockan halv tre hemma hos marcus, vilket inte var så konstigt då vi var upp till typ 5-6 på morgonen. vi stekte hamburgare och körde sedan hem till mig. vädret gjorde att vi mest bara var inne framför datorn.  
marcus for hem för ett tag sen och nu ligger jag i sängen och laddar hem jersey shore, men det går inte så snabbt...
om två veckor ska jag börja sommarjobba. jag jobbar en vecka på GTM och veckan därpå är jag ledig i tre dagar då jag och johanna ska åka till göteborg och gå på where the action is. taggaa! sen ska jag jobba resten av sommaren, om det går som jag tänkt.


cmao

sitter fortfarande hemma hos sanna men nu är det bara jag och hon här. alla andra har dragit hem. vi sitter och kollar på jersey shore.
marcus har fortfarande inte kommit tillbaka, blir fett less
tur att jag har sanna♥


jag är bäst

juste glömde skriva att vi skulle baka 5 minuters kola här för ett tag sen. dock så hade sanna inget kakao hemma. vi tvekade ett tag men vi tog oboy ist. det blev hur gott som helst! det smakar verkligen kola, om man använder kakao blir det mer chokladsmak men med oboy blir det äkta kola smak!
ni måste testa!

100 g smör
1 dl socker
1 dl sirap
1 tesked vaniljsocker
3 matskedar o'boy

12 juni

chillar tungt hos sanna atm♥
tidigare ikväll tog jag och marcus min razer baotian till norrbyn där han har stuga. den hade jättefint läge nere vid vattnet! vi åt surströmming, dock så gillar jag inte det så mycket så jag fick fläskfile ist.
efter maten körde vi tillbaka till stöcke. hon har ff, därför är typ hela stöcke här.
marcus och några andra killar är ute och kör båt, men när de kommer tillbaka ska vi åka hem till honom och sova.
gammal bild på mig och sötsanna!

11 juni

efter mycket tjat och gnat om hur och var vi skulle fara och bada idag blev det tillslut klösand. det blev jag,sanna,marcus,herman,ludde,alexander och patrik som åkte. vi solade och badade. det var inte så kallt i vattnet fktiskt, trodde att det skulle vara kallare eftersom det var havet vi badade i.
nu ska jag gå och duscha då jag och marcus ska åka till hans stuga i norrbyn och äta middag där med hans föräldrar.


två stekar bilder på mig och sanna, nyss från sannas altan.


ord.

flickor . pojkar . solglasögon . varmt . sol . bada . brygga . sand . blött . pengar . handduk . skog . kärlek . hat . moppe . epa . vägar . hjälmar . skratt . godis . chips . myggor . folk . mobil . musik . eld . kallt

11 juni

fattar inte vad som hände i morse.. jag var fullt medveten om att jag började halv tio. när jag kommer till skolan så är det ingen där så jag ringer till johanna.
-vart är du?
-hemma..? varför är du i skolan, vi börjar ju halv tio?
-ja, klockan är ju halv tio?
-nej klara, den är halv nio
blev lite arg på mig själv, men satte mig och solade lite istället.
har faktiskt börjat få lite färg på kroppen, det löndar sig att sola på typ varje rast;)
johanna idag under bordet, det blev ju gaalet varmt!

efter skolan drog jag och sanna till stöcksjö och badade. och efter maten blev det dags att fara dit igen och bada med några till. jenny kom förbi också och följde sedan med till stöcke.
vi chillade tung i stöcke som vanligt, körde runt med mopparna och eporna.

10 juni


härlig dag idag!
började dock med muntliga tyskanationella, det gick sådär. känns som att det kunde ha gått bättre.
resten av dagen var chill, vi spelade brännboll, solade och såg på film.
efter skolan drog jag och några till till stöcksjö och badade och solade.
efter maten drog vi dit igen och tog ett till dopp. senare blev det brännboll och grillning.
nu är det snart dags att sova. har ingen tyska imorgon så jag får en liten sovmorgon till halv tio, inte helt fel.
godnatt!♥


9 juni

stekbilder från idag

stek utanför skolan på lunchrasten

sanna och rebecka på stranden




herman fick baksug, he ba spruta ut!


9 juni

Ligger på stranden i Stöcksjö. Det är fett skönt och vi har precis badat, fet blir säkert ett till dopp i det lagom varma vattnet:)

två bilder från idag



efter skolan satt jag, johanna och jenny kvar i gräset :)


8 juli

just nu ligger jag i solen och steker. herman dunkar hög musik inne. det är fett najs!


7 juni


har varit i vännäs hos mina kusiner ikväll. övningskörde både dit och hem, det gick ganska bra.

imorgon är det onsdag och det innebär sovmorgon till klockan tio.
lite senare på kvällen hade jag och fanny tänkt dra till 9:ornas bal och kolla lite.


7 juni

sitter på skolan, har bara en lektion kvar, sen slutar jag! det enda vi har gjort idag är att se film på alla lektioner. jag älskar dom sista veckorna i skolan för att dom är så jävla chill!

fett söt kille


med den här bilden säger jag godnatt! :)


54nn4 1n th4 h0u53

tj4 54nn4 här. 4ll4 är ut3 nu 5å j4g s1tt3r 5jälv 1nn3. 5t4ck4r5 m3j...
nä ja ger upp, de blev för jobbigt att skriva med siffror, men hörreni läs min blogg HÄR men ni måste fortsätta läsa klaras oxå, fast min är liiiite bättre än hennes, inte för å skryta men:]]]]]]]
nä skoja klara, i love you hihi don't tell anyone,pussssssssssssssssss


5 juni

kom ganska nyss hem från bussjöbanan. jag, marcus, nirre och karl for dit och kollade på folkrace ett tag.

igår firade vi johanna eftersom hon fyllde år i måndags!
bilder från igår:



vi började med att montera upp johannas studsmatta

johanna fick choklad

vi käkade grillat



alla var glada

jonsson tog ton

jag och tannaz bakade en kladdkaka


elin och tomas ♥



3 juni

sitter hemma i soffan med sanna,fanny och linnea. boysen är ute och mekar med felix epa. vi tjejer ser iaf på ebba och didrik. haha, fett bra. 
 
ps. fanny är söt!

...sanna är sötare! ds.


2 juni

kom just hem från stan. galet kallt att köra moppe hem! jag har varit på bio med johanna,jenny,tannaz,elin,tomas,cissi och alexader. vi såg pirates of the caribbean 4. tycker att den var ganska bra men dom andra filmerna är bättre.


om sanningen ska fram vill du ligga med mig då?


 har den på hjärnan.. 


1 juni ♥

godmorgon, ligger i sängen och drar mig lite. ska snart kliva upp.
det är inte så jobbig dag idag. först svenka, engelska och sen vi-tid, sen är det lov i en vecka!


RSS 2.0