31 januari

idag slutade jag 11.45, riktigt skönt!
så efter skolan frog jag och jenny och tränade på medley

 

 


rena och fina hörlurar

mamma har nämligen råkat tvätta mina hörlurar idag, jag hade lagt dom i en ficka och slängt tröjan i tvätten. men jag testade lyssna i dom nyss och det fungerade bara finfint! det känns bra att både ha hittat dom för jag har trott att jag har tappat dom och att dom funkar!


30 januari

hej, vi vill sluta nu, hejdå!

 


30 januari

då var det måndag igen. helgen har varit lång och skön och jag har hunnit med ganska mycket. i fredags var jag ju på hm med elin på morgonen och shoppade lite, sen tog jag och sanna bussen till ersboda för att jobba lite på umpac.
på lördag körde jag, sanna, nirre, marcus och jimmy skoter till hissjö, och sedan tillbaka till stöcke igen. igår var det dags för jobb igen, sen åkte jag och fredrik hem till honom och sov där.
just nu sitter jag på tyska lektionen som aldrig tar slut..
juste, jag laddade precis ner bloglovin appen, den funkar riktigt bra!


piggggggggga (inte gris)

 


27 januari

idag var som sagt dragonskolan ledig, men trots det så hade jag ingen sovmorgon. jag klev upp klockan sju och åkte med elin till hm vid halv åtta. det var ju HM vip-shopping, om man var medlem så fick man 20% rabatt och frukost. man fick jättegoda mackor och juice eller kaffe. jag köpte två skickade tröjor och en deodorant. 



efter shoppingen tog jag och sanna bussen till ersboda, närmare bestämmt till umpac där vi jobbade i 4 timmar idag. vi rev som vanligt flikar och stoppade ner dom i kartongerna. imorgon blir det skoterkörning och på söndag blir det till att jobba igen!


24 januari

färgade håret på evelina idag:

image description
image description
image description
image description


23 januari

idag efter vi hade ätit lunch på skolan såg jenny en segway i koridoren, hon gick fram till randomsen som ägde den eller hade hyrt den och frågade om hon fick testa den.

det är bara dom första 30 sekunderna som är roliga

en bild på




jag orkar inte att bilderna blev olika stora..

23 januari

sitter på tyskan, det känns drygt att det är måndag igen men vi är iallafall lediga på fredag!

i helgen har jag varit med fredrik♥ i fredags så åt vi middag hos min farbror och lastade min skoter och senare på kvällen åkte vi hem till fredrik och sov där. i lördags körde vi skoter till bullmark. så vi tog släpet med skotrarna till hissjö och körde där i från med några stycken.  på kvällen tog vi det lugnt med sanna, henrik, emil och evelina. 




19 januari

den här veckan har varit riktigt seg, och den är inte ens slut än! jag menar att skolveckan har varit seg. jag känner mig fett trött, less och sliten. men jag tror att det är för att det är ett nytt schema utan sovmorgonar och massa nya kurser. drömde sönder inatt för att jag har träffat så många nya människor, jag tycker att det är asjobbigt att drömma för det känns inte som att man har blivit lika utvilad. har iallafall en ganska kort skoldag idag, slutar typ två men senare i eftermiddag ska jag och sanna jobba på hennes pappas jobb igen, det gör inte den här dagen bättre, den kommer aldrig ta slut! men det blir säkert bra.

sådärja, nu har jag skrivit ett litet inlägg, ett klagoinlägg. var bara tvungen att skriva någonting så att inte bloggen dör ut helt, vilket den håller på att göra..

15 januari

vad jag och sanna har gjort i helgen!

Your image is loading...

13 januari

fredag den 13 idag, har inte haft någon olycka direkt men jag tror heller inte på skrock. nej idag har det varit en helt okej dag. fick veta att jag fick MVG på trafikantkursen så jag blev galet nöjd!

efter middagen så for jag och herman ut med skotern och träffade några skoterpojkar som var ute och körde, vi körde med dom ett tag sen slutade det med att alla gick in till sanna och hängde där.

just nu sitter jag i sängen, ska lägga mig och se på serier och sen somna. imrogon ska jag och sanna upp tidigt för att jobba. eller tidigt och tidigt, klockan 9 ska vi börja så det är ju inte så himla tidigt, tycker jag iallafall! vi ska jobba på sannas pappas jobb, kommer inte ihåg vad det hette men vi ska iallafall riva små pappersflikar som vi gjorde tidigare i höst. inte helt fel att jobbe en helg och få in lite cash!


new years eve

kollade på min kamera idag, frågan är ju varför jag inte hade gjort det tidigare? jag hade ju bilder sedan nyår där. men jag har helt glömt bort min kamera under jullovet. det var hur som helst inte så många bilder eftersom jag glömde bort att ta bilder med min kamera och dom var inte heller så fina men jag lägger iallafall ut de få bilder som blev tagna

12 januari

köpte ett nytt liv ikväll, eller pappa gjorde eftersom det var en födelsedagspresent. så jag tänkte prova på det nya livet i tre månader sen får jag se om jag återgår till att vara soffpotatis eller om jag fortsätter vara en hurtigbulle.



ny bloggdesign!

som ni ser så har jag en ny bloggdesign, det var emil som fixade den åt mig igår, tack så mycket den blev jättebra!


11 januari

är barnvakt åt Holger just nu.
har varit helt ledig idag för vi hade inga lektioner, hur skönt som helst!

 

 


10 januari

lite vardagsaction när man ska kolla telefonen eftersom man typ dör av skräck, sånt som händer om man lånar ut telefonen till johanna!

 


10 januari

bla bla bla nu är lovet slut, men det har varit kung! jag har varit med fredrik mest hela tiden♥

några skoterbilder från i helgen

5 januari

nu ska jag se på mia skäringers dångkåt och hur helig som helst som jag nyss laddade hem. jag har läst boken och tyckte att det var bra, så jag hoppas att föreställningen också är det. 
sen ska jag sova så jag orkar ta mig upp imorgon för att plugga lite i körkortsboken.


4 januari

kladdkaka, nomomn!

 


Flodhäst!

Nu är det såhär att jag har köpt mig en liten flodhäst!
Jag hittade han stampades på bakgården, han såg SÅÅ SÖT UT! så jag tog in honom och bjöd han på lite dilldaskad makrillstorsk som jag hade sparat under sängen för ett sånthär tillfälle.
Flodhästen heter Bernad för övrigt. Tyckte han såg ut som en riktigt Bernad.
Eftersom jag inte hade någon bur till bernad så skaffade jag en bur åt honom på blocket.
Den är rosa och fin så den passar perfekt till lilla Bernad.
Om ni vill komma och kolla på honom så går det bra, men ta med er en torsk också för mitt förråd börjar ta slut.
PUSSILUSSI MINA BLOGGLÄSARE! <3<3<3<3<33<33<<3<3<3<3<3<3<3<3<3

1 januari

igår var det nyårsfiradnde ute hos emil i hissjö. det vad jag och fredrik, emil och evelina, sanna och henrik, emil och linn, tommy och ines. vi åt fläskfilé och potatisgratäng till middag och till efterrätt blev det vitchoklad pannacotta, riktigt gott alltihopa!
resten av kvällen så umgicks vi, lyssnade på musik, dansade och hade fett trevligt!

RSS 2.0