20 juli

skönt med helg nu! jobbar bara en vecka till sen så har jag semester i en vecka♥
idag slutade jag tidigt som jag alltid gör på fredagar, så jag åkte hem och spenderade hela dagen med Holer, vi åt glass och lekte med vattenslangen, herregud så roligt det var! 

lite bilder

hejhejhej. det var några dagar sen jag uppdaterade, tänkte lägga ut lite bilder från min ihopne som jag har tagit de senaste dagarna

johanna och jenny kikade förbi någon kväll ↓

vi åkte bil till ett regnigt åsele ↓
våran kamping, kanske inte den snyggaste men vi vart då inte ett dugg blöta! ↓
arga leken ↓


på söndag efter åsele åkte jag och fredrik till våran stuga utanför bjurholm ↓
 

6 juli

 
idag har det varit en riktigt fin sommardag! hur varmt som helst var det och är fortfarande. när jag klev upp imorse runt 5 var det redan 13 grader. klockan 6 var jag på jobbet och jobbade fram till 12, hur skönt som helst att sluta tidigt på fredagar,helgen blir som längre då. 
när jag kom hem så badade holger, han tyckte att det var galet roligt! skvättade och stänkte gjorde han för fullt. 

just nu har vi precis ätit middag utomhus, tacos blev det, supergött!

1 juli

min kusin evelina håller på att konfaläger i grannbyn strömbäck, samma läger som jag gick för tre år sedan och samma som herman kommer att gå på om några veckor. idag var det iallafall besöksdag så jag följde med evelinas mamma,pappa och lillebror för att hälsa på henne. vi började med att sitta i kyrkan senare fick man äta lunch tillsammans och därefter visade evelina oss runt lite hur hon bodde och så. när man hade umgåtts ett tag var det samling och dags för en match i brännboll. konfirmanderna mot resten av världen, och självklart vann resten av världen! 


RSS 2.0